Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha lenne havi nettó 1 millió...

Ha lenne havi nettó 1 millió forint keresetetek, hogyan osztanátok be?

Figyelt kérdés

Mennyit raknátok félre lakásra, nyugdíjra, mennyit szánnátok szórakozásra, hobbira, kajára, stb. Mindezt hány fővel számolva, hány évesként, milyen neműként?

Akinek van ennyi, az hogyan csinálja most?

nov. 3. 12:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

Nagyjából 350-400ezret költök.

A többi megy megtakaritasba.

nov. 3. 14:49
 12/35 anonim ***** válasza:
#12 Mik az előzmények? 🙂
nov. 3. 15:41
 13/35 anonim ***** válasza:
32%
Én most kicsivel nettó 1 millió alatt keresek, de én a fizum jelentős részét luxus márkákra költöm (gucci, louis vuitton, hermes, philipp plein), illetve amit félrerakok azt elköltöm pl drága nyaralásra, vagy elektronikai vagy háztartási cikkre, vagy valami drágább dologra (pl óra, ékszer). Ha ennél többet keresek majd, akkor is kb ezekre költenék. Megtakarítani nem nagyon szoktam, szerintem megtakarítani ráérek majd ha idősebb leszek. Fiatal vagyok, most akarok élni :)
nov. 3. 15:59
 14/35 anonim ***** válasza:
83%

Ennél többet keresek picivel, de elmúlt 3 évnek a havi átlaga 1 millió nettó körül van.

Lakásom saját, hitelmentes.

Átlagban 450.000 ft-ot költök havonta, abből 200.000 ft havonta elmegy utazásra. A 250.000ből úgy 50 a rezsi, 100 körül a kaja (a párom is ennyit költ rá még pluszba), és 100 körül egyéb dolgok, szórakozás, lakásba apróságok, stb.

550k körül tettem félre havonta átlagban, 3 év alatt ez kb. 20 millió.

Többet is lehetne megtakarítani, ha nem utaznánk ennyit, de én 1-2 hónapot távol vagyok évente, mert imádom.

35F

nov. 3. 16:09
 15/35 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, királyak vagytok!
nov. 3. 16:27
 16/35 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom aki külfödről jár ide okoskodni az miért nem inkább az adott ország fórumjaira mászkál, ahol él. Csak azért, mert a kutyát nem érdekli mi van kint és mennyi a pénz. Köszi.
nov. 3. 17:26
 17/35 anonim ***** válasza:
46%
16-os melyik válaszoló írt arról, hogy mi van kint és ott mennyi a pénz?
nov. 3. 17:42
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
Csak gondoltam szólok mielőtt valaki elkezd dicsekedni kint kolbászból van a kerítés is.
nov. 3. 17:48
 19/35 anonim ***** válasza:
63%
Te valamilyen fogyatékkal élsz?
nov. 3. 17:50
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
#19: El kell keserítselek veled ellentétben én nem.
nov. 3. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!