Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon létezik olyan...

Magyarországon létezik olyan alkalmazotti pozició ahol havonta 10millió forint nettót fizetnek?

Figyelt kérdés
nov. 2. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Szia újra, ha minden igaz a 11. választ írom, mit szólnál ahhoz ha leírnád most már hogy tulajdonképpen mi a kérdésed, és miért kérdezed azt, amit kérdezel?
nov. 2. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Egy plasztikai sebész, egy jó menő magánklinikán simán kap ennyit havonta.

De, ahhoz jól kell ciciket műteni:)

nov. 2. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

Havibérként szerintem nincs ilyen. 2-5 millós bruttó bérnél nem nagyon tudok többet elképzelni még felsővezetői szinten sem. De ehhez jöhet pluszban bónusz, azzal együtt talán összejöhet ennyi (éves szinten, mert bónuszfizetés ugye általában évente 1x van), valami nagyon jövedelmező területen (gyógyszeripar pl ilyen).

A 12-vel nem értek egyet, max akkor jöhet össze ennyi ha ő a vállalkozó, de a kérdés ugye nem ez volt.

Speciális szakterület? hát nem tudom, szerintem ők sem bérből fognak ennyit akasztani, mert az nem valószínű, hogy egy cégnek folyamatosan ugyanaz a nagyon speciális tudás kell. Tehát ha ilyen kell nekik, akkor inkább valami eseti megbízás keretében oldják meg.

nov. 2. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
30%

Nem létezik.

Havi 3 millió nettó fölött már nem növekedik a fizud hanem a cég részvényeiből kapsz megkötésekkel, hogy 2-5 évig nem veheted ki.

nov. 3. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!