Létezik, hogy Magyarországon ennyit keres egy hegesztő?
Láttam egy facebook-os álláshirdetést. AWI hegesztőt kerestek nettó 3000 forintos órabérért napi 12 órás meló H-P. Ez csak havi 20 munkanappal számolva 720k.
Nem irigykedés vagy ilyesmi csak meglepett és érdekel azoknak a véleménye akik az építőiparban mozognak.
Leírtam, hogy nettó 3000/h az állásajánlat
"Ilyen nincs, legalább is legálisan bejelentve hogy te hétfőtől péntekig a hétköznap minden napján folyamatosan 12 órát dolgozz"
Ez hol van leírva? Számtalan ember dolgozik ennyit. Gyárban pl.
Ez heti 60 óra.
Úgy rémlik munka törvénykönyvében.
Értelemszerűen feketén nem követik.
Nem építőiparban dolgozom de van hegesztő kollégám, keres ennyi órabért.
Amit ő nem tud megcsinálni vagy kétemberes munka arra jön külsős kétszer ennyiért de ő olyan pontosan dolgozik amit még senki másnál nem láttam.
"Ez hol van leírva? Számtalan ember dolgozik ennyit. Gyárban "
Ahogy már felettem leírták, a munka törvénykönyvében.
Biztos valami átverés, vagy humbuk szöveg. Jelentkezel, elmész aztán kiderül hogy majd talán két év múlva érhető el az a kereslet. Tudom, mert párom is hegesztő és többször járt így. Igaza van az előttem írónak, semmi életed nincs egy 12 órás műszak mellett.
Sok helyre keresnek hegesztőt, de mindenhol keveset adnak. Igaz ez mondjuk más szakmára is, már nem számít hogy hiány szakma vagy nem.. borzasztó ami itt megy.. végülis párom ezért lett vállalkozó de ő épületgépészettel is foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!