Létezik, hogy a magyar politika miatt nem akarnak külföldön alkalmazni engem?
Direkt nem a politika témakörbe raktam a kérdést, abszolút nem erről van szó, de már hónapok óta adogatom be a jelentkezésem különböző skandináv országokba (norvégia,finnország,izland...), de még csak válaszra se méltatnak, pedig megvan az elvárt tapasztalatom, és direkt olyan helyekre jelentkezek, ahova nem kell az adott ország nyelvét beszélni, elég az angol.
Nem is értem ezt az egészet, szerintem már vagy 30-40 különböző helyre és különböző országba beadtam a jelentkezésem, és még csak egy elutasító emailt se küldenek, semmit.
Itt-ott olvasgattam hogy XY magyar politikus ezt meg ezt csinálta, és hogy ez mennyire nem tetszik egyes országoknak, de igazából abszolút nem érdekel a média, nem nézek tv-t, és ezeknek a netes portáloknak se tulajdonítok semmi bizalmat, szóval fogalmatlan vagyok a témában, ezért is teszem fel a kérdést.
Létezik, hogy csináltunk valamit, és ez miatt most sokan utálnak minket, és én is ezért szívok ? Ahogy azokat az oroszokat is szankcionálták mindenhol akik nem is tehetnek semmiről, sportolók stb...
Tavaly csak 1 helyre adtam be a jelentkezésem, egy norvég helyre, másnap csörgött is a telefon, és 1 hétre rá már ki is mentem és munkába is álltam, utána hazajöttem családi okok miatt, most gondoltam rá hogy visszamegyek, vagy valami hasonlóan izgalmas helyre, és pfff :D Szóval vagy ez, vagy csak el vagyok átkozva...
előre is köszi a normális válaszokat !
Nem hinném, hogy a politikának lenne ehhez köze, Orbán és csapata évek óta rosszban van mindenkivel is.
Tavaly nem volt válság, most pedig igen, ezért a legtöbb cég alapból óvatosabban vesz fel embereket és ilyenkor mindig a külföldiek fognak hátrányba kerülni.
Másodszor milyen képzettséggel milyen állásokra jelentkezel?
"Létezik, hogy csináltunk valamit, és ez miatt most sokan utálnak minket, és én is ezért szívok"?
Csak fél éve b@szakszik a kormány az északi országok NATO csatlakozásásával. Jó reggelt, kedves kérdező nem olvas híreket?
Amúgy sajnos sehol nem vagyunk már népszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!