Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik, hogy a magyar politik...

Létezik, hogy a magyar politika miatt nem akarnak külföldön alkalmazni engem?

Figyelt kérdés

Direkt nem a politika témakörbe raktam a kérdést, abszolút nem erről van szó, de már hónapok óta adogatom be a jelentkezésem különböző skandináv országokba (norvégia,finnország,izland...), de még csak válaszra se méltatnak, pedig megvan az elvárt tapasztalatom, és direkt olyan helyekre jelentkezek, ahova nem kell az adott ország nyelvét beszélni, elég az angol.

Nem is értem ezt az egészet, szerintem már vagy 30-40 különböző helyre és különböző országba beadtam a jelentkezésem, és még csak egy elutasító emailt se küldenek, semmit.

Itt-ott olvasgattam hogy XY magyar politikus ezt meg ezt csinálta, és hogy ez mennyire nem tetszik egyes országoknak, de igazából abszolút nem érdekel a média, nem nézek tv-t, és ezeknek a netes portáloknak se tulajdonítok semmi bizalmat, szóval fogalmatlan vagyok a témában, ezért is teszem fel a kérdést.

Létezik, hogy csináltunk valamit, és ez miatt most sokan utálnak minket, és én is ezért szívok ? Ahogy azokat az oroszokat is szankcionálták mindenhol akik nem is tehetnek semmiről, sportolók stb...

Tavaly csak 1 helyre adtam be a jelentkezésem, egy norvég helyre, másnap csörgött is a telefon, és 1 hétre rá már ki is mentem és munkába is álltam, utána hazajöttem családi okok miatt, most gondoltam rá hogy visszamegyek, vagy valami hasonlóan izgalmas helyre, és pfff :D Szóval vagy ez, vagy csak el vagyok átkozva...

előre is köszi a normális válaszokat !

2023. ápr. 24. 22:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem tűnt fel, hogy a skandináv NATO csatlakozást a kisgomboc épp fél éve szabotalja? Simán el tudom képzelni e miatt a magyarok nem épp népszerűek arrafelé...
2023. ápr. 24. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem hinném, hogy a politikának lenne ehhez köze, Orbán és csapata évek óta rosszban van mindenkivel is.

Tavaly nem volt válság, most pedig igen, ezért a legtöbb cég alapból óvatosabban vesz fel embereket és ilyenkor mindig a külföldiek fognak hátrányba kerülni.

Másodszor milyen képzettséggel milyen állásokra jelentkezel?

2023. ápr. 24. 22:26
 3/16 anonim ***** válasza:
35%

"Létezik, hogy csináltunk valamit, és ez miatt most sokan utálnak minket, és én is ezért szívok"?

Csak fél éve b@szakszik a kormány az északi országok NATO csatlakozásásával. Jó reggelt, kedves kérdező nem olvas híreket?

Amúgy sajnos sehol nem vagyunk már népszerűek.

2023. ápr. 24. 22:26
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
2 más dolog fullba tolni a kretént és lopni mindent ami mozdítható és megint más pl a finneknek, amikor a mellettük lévő ország épp lerohanta Ukrajnát az ő NATO csatlakozasukat pedig egyetlen egy ország - Magyarország bojkottalja...
2023. ápr. 24. 22:31
 5/16 A kérdező kommentje:
szóval akkor mégiscsak lehet valami abban, hogy ezért van ez az egész? Elég hülye ötletnek tűnt először, az elején azt hittem tuti velem van valami, vagy nem tetszik az arcom annak a pár embernek, de most már tényleg nem pár emberről/cégről beszélünk... És kedves #3-as, ahogy írtam is, nem vagyok jártas a média világában, és nem olvasok híreket sem, mert hidegen hagy, most is csak a magam problémája miatt vagyok kénytelen belefolyni.
2023. ápr. 24. 22:38
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Az írásod alapján azért nem hívnak be mert nem vagy túl értelmes.
2023. ápr. 24. 22:51
 7/16 A kérdező kommentje:
#6 és ezt a bölcs meglátást ugyan mi alapján vontad le? :D Hogy qrvára nem érdekel a politika meg a többi dolog ami a médiában van? Wow, micsoda következtetés :D Még jó hogy nincsenek a 21. században előítéletek :P Plusz ha szerinted egy jelentkezés alapján majd konkrét pszihológiai elemzést csinálnak rólad akkor inkább neked vannak gondok a fejedben, haver. Nem véletlen több körös egy interjú, de itt még odáig se jutottunk el hogy helószia.
2023. ápr. 24. 23:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A cégek profitorientáltak. Nem azért nem hívnak be, mert magyar vagy.
2023. ápr. 24. 23:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg találtak helyben valakit, aki a szomszéd utcában lakik és holnap tud kezdeni. szerencséd lehetett a múltkor.
2023. ápr. 24. 23:35
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Az írásodból látszik. Nem kell, hogy érdekeljen, de a fontos pontjait ismerni kell. Ahogy írsz az nem azt a benyomást kelti, értelmes, művelt ember vagy. Ez nyilván a CVben is látszik.
2023. ápr. 24. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!