Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik, hogy a magyar politik...

Létezik, hogy a magyar politika miatt nem akarnak külföldön alkalmazni engem?

Figyelt kérdés

Direkt nem a politika témakörbe raktam a kérdést, abszolút nem erről van szó, de már hónapok óta adogatom be a jelentkezésem különböző skandináv országokba (norvégia,finnország,izland...), de még csak válaszra se méltatnak, pedig megvan az elvárt tapasztalatom, és direkt olyan helyekre jelentkezek, ahova nem kell az adott ország nyelvét beszélni, elég az angol.

Nem is értem ezt az egészet, szerintem már vagy 30-40 különböző helyre és különböző országba beadtam a jelentkezésem, és még csak egy elutasító emailt se küldenek, semmit.

Itt-ott olvasgattam hogy XY magyar politikus ezt meg ezt csinálta, és hogy ez mennyire nem tetszik egyes országoknak, de igazából abszolút nem érdekel a média, nem nézek tv-t, és ezeknek a netes portáloknak se tulajdonítok semmi bizalmat, szóval fogalmatlan vagyok a témában, ezért is teszem fel a kérdést.

Létezik, hogy csináltunk valamit, és ez miatt most sokan utálnak minket, és én is ezért szívok ? Ahogy azokat az oroszokat is szankcionálták mindenhol akik nem is tehetnek semmiről, sportolók stb...

Tavaly csak 1 helyre adtam be a jelentkezésem, egy norvég helyre, másnap csörgött is a telefon, és 1 hétre rá már ki is mentem és munkába is álltam, utána hazajöttem családi okok miatt, most gondoltam rá hogy visszamegyek, vagy valami hasonlóan izgalmas helyre, és pfff :D Szóval vagy ez, vagy csak el vagyok átkozva...

előre is köszi a normális válaszokat !

2023. ápr. 24. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlan hogy közel 8 éves Cloud Engineer tapasztalattal heti szinten 40-60 külföldi relokációs állásajánlatot kapok recruiterektől linkedinen 100% magyarként, többek között Skandináv országokból is, úgyhogy nem, semmi köze nincs ahhoz hogy milyen nemzetiségű vagy.
2023. ápr. 25. 00:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a politikának nincs hozzá köze, az elmúlt hónapokban engem is kerestek ilyen pozícióval, pedig nem is jelentkeztem.
2023. ápr. 25. 06:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a politikához
2023. ápr. 25. 09:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. ápr. 25. 09:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem abból kéne kiindulni, hogy senior IT architect pozikat továbbra is keresnek...
2023. ápr. 25. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolom több százan jelentkeznek az ilyenekre, szóval kiemelkedő skillek és szerencse is kell, hogy hozzád szóljanak.
2023. ápr. 25. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!