Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan állás ma Magyaro...

Létezik olyan állás ma Magyarországon ahová nem kell 10 oldalas önéletrajz, és nincsenek interjúk velem együtt még 20 emberrel egy szobában?

Figyelt kérdés

Sürgősen kellene a pénz, új albérletbe kell költöznöm, ami muszáj! Eddig bármilyen állásra próbáltam jelentkezni, mindig a szokásos, menjek oda interjúkra és ott lesz még vagy 20 ember velem együtt, tehát az esélyeim nullák szinte.

Létezik ma Magyarországon nőknek olyan munka (mindegy milyen, kivéve szexuális) ahová azonnal felvesznek, mindenféle bonyodalmak nélkül?! Akár alkalmi munka is?!

júl. 3. 07:51
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Ha annyira magas szintü végzettséged van egy nagyon speciális területen, amire egyedül te vagy alkalmas, akkor igen. Egyébként nem, a többi jelentkezö ugyanúgy jogosult egy esélyre, mint te
júl. 3. 07:57
 2/30 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként sem szeretik sehol a hosszú önéletrajzot.
júl. 3. 07:58
 3/30 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 20 év munkaviszony és 6 munkahely után is csak 2 oldalas az önéletrajzom. És mindössze egyszer fordult elő, hogy több jelölttel együtt interjúztam (nem is kaptam meg a melót, de nem is bánom, mert elég vacak is lett volna).

Nálad valószínű az a baj, hogy tudást és végzettséget nem igénylő melóra jelentkezel, ahova rajtad kívül 200-an jelentkeznek még.

júl. 3. 08:17
 4/30 anonim válasza:
66%

Szia!

Ez most oktató jellegű lesz.

Eléggé idegesítő számomra hogy Magyarországon mindenki analfabéta,lusta.

Mivel nem írtál semmit tegyük fel hogy nincs semmilyen betegséged.

Önéletrajz legyen szimpla egyszerű ne túl részletes mindenképpen jelenjenek meg a skilljeid.

Pl tudsz autót vezetni/beszélsz nyelvet, egyebek.

Egyébként jó lenne belőletek megélni mert én mindenkinek tudok szerezni munkát csak pénzt nem kapok belőle soha xd.

Mindegy gyere segítek neked is ingyen ( nevetséges).

Szóval ha neked nagyon kell pénz meg munka akkor a minimum hogy leadsz jelentkezéseket, elmész interjúra.

Akkor most ajánlok neked egy pár dolgot nem tudom hol élsz és mi van de ezek fix helyek.

Budapest: Pensum 9.ker magyar posta csomagmlogisztikai központ.

Nettó 340k 25 felett, alatt 430

Pensum , Fót posta magyar posta, Fóti logisztikai központ

Nettó 360, 25 felett460

Mind2 helyen

Csomagok szortírozása max 15 kg igazából ritka ami ilyen nehéz nőknek.

PDA használat=ha fel tudsz jönni ide írni akkor azt is tudnod kell.

Ismerd a számokat 1től 10000ig.

Ismerd a római számokat váltással I-től XXIII Ig, 1 től 23ig.

Jelenleg egy forró fürdőben fekszem nem igazán érdekel hogy írok mielőtt valaki beugat.

Heti 50k előleg 2. Héttől kezdve megkapod ha kéred.

FONTOS!

Felmész az oldalukra elküldöd telefonszámod neved.

Amikor behívnak 1-3 héten belül bemész CSOPORTOS interjú NEM BONYOLULT FELVESZNEK!

Fel fognak ha nem vagy butább egy közmunkásnál.

Ha privát segítség kell az 20k lesz egyébként nekem sincs ingyen az időm.

Van céges busz rengeteg helyről szóval pesti/megyei vagy akkor laza.

Ez éjszakai/du csak egy műszak amit választasz. Du egyértelműen kevesebb fizu. Ez egy külső cég nem a posta az kevesebbet fizet.

Felsorolok párat még:

Meki,Aldi,Lidl,Tesco,SPAR

Havi 240 nettó minimum amit kapsz

Be is leszel jelentve emiatt sem kell aggódnod.

Amíg nincs munkád addig ha pesti vagy vagy közel laksz Giggle azonnali munkát kapsz akár ma, letöltöd be regisztrálsz.

Vannak Fb csoportok is.

Mégegyszer mondom privátban megkereshetsz ha tényleg képtelen vagy magadtól az egész országban tudok intézni munkát 20 ezer kemény forintba fog neked ez kerülni.

Na szeva

júl. 3. 08:34
 5/30 anonim ***** válasza:
74%

Nalunk a 10 oldalas oneletrajz egybol kuka.

Amugy meg ha lenne bármilyen ertelmezheto kepesseged nem kene 20 emberrel egyszerre interjuzz a gyarba

júl. 3. 08:45
 6/30 anonim ***** válasza:
71%
LoooL
júl. 3. 09:00
 7/30 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező az önéletrajznak 1 oldalasnak kell lenni, tölts le önéletrajzi mintákat PDF.-ben és az alapján írd meg world-be.

Milyen képzetséged és milyen tapasztalataid vannak? Ha Komárom-Esztergom vármegyében élsz akkor lehet hogy tudok ajánlani pár munkahelyet

júl. 3. 11:18
 8/30 anonim ***** válasza:
64%
Az a munkahely olyan is...
júl. 3. 14:09
 9/30 anonim ***** válasza:
78%
Call center, ruhaüzletek, Tedi, Kik, Pepco, én ilyenekben nézelődnék.
júl. 3. 14:29
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Előző te hol élsz? Ilyen helyek tuti hogy önéletrajzor kérnek és interjú előzi meg a kivàlasztàsz.
júl. 3. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!