Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan állás ma Magyaro...

Létezik olyan állás ma Magyarországon ahová nem kell 10 oldalas önéletrajz, és nincsenek interjúk velem együtt még 20 emberrel egy szobában?

Figyelt kérdés

Sürgősen kellene a pénz, új albérletbe kell költöznöm, ami muszáj! Eddig bármilyen állásra próbáltam jelentkezni, mindig a szokásos, menjek oda interjúkra és ott lesz még vagy 20 ember velem együtt, tehát az esélyeim nullák szinte.

Létezik ma Magyarországon nőknek olyan munka (mindegy milyen, kivéve szexuális) ahová azonnal felvesznek, mindenféle bonyodalmak nélkül?! Akár alkalmi munka is?!

júl. 3. 07:51
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
0%

Ma 08:51

Ember neked is van eszed.

Külső céget írtam, szerintem elegendő mennyiségű pénz és LAZA munka.

Elhiszem hogy nem ismered pedig teljesen rendben van és jó.

Az a baj nektek szuper mega magyaroknak semmi nem jó sehogy de azért mégis a Fideszt minden évben megválasztjátok XDD.

Magyarországon nettó 400 kimagasló.

Ennek a személynek azonnali könnyen agy nélküli munka kell. Azonnal felsoroltam mindet.

Szerintem ne akarjon olyan ember “komolyabb helyen dolgozni” aki magától sem tud munkát találni. Csak az nem dolgozik aki nem akar.

Szerintem olyan munka amit egy 70 éves túlsúlyos mama el tud végezni nem hinném hogy gondot okozna bárkinek ráadásul ilyen sok pénzért.

Gyárakban is 0 aggyal nettó 350 megvan. Egyébként nyugodtan szerezz nemi munkát vagy ajánl neki munkát valami nehezebb/felelősségteljes poziban megnézzük hány órát engedikdolgozni miután elküldik.

Ha nekem lenne szükségem ilyen emberekre mivel tele van velük az Fb.

Sok munkát kereső ember aki annyit ír oda hogy”érdekel,hívjon” na ezekkel egy munkaadó sem foglalkozik ez is az a típus.

Én felkeresném őket hogy a világ legegyszerűbb munkáit rábízzam kicsivel több mint minimálbérért és kész is van. Magyarországon csak annak nehéz megélni aki tudatlan annyira hogy nem tud munkát talalni.

Neked kérdező mégegyszer jelzem mivel analfabéta vagy és nem tudsz annyit megválaszolni hol laksz??????!!;?:!38;&3 xd

HA BP KÖZELÉBEN VAGY GIGGLET TOLTSD LE TESOMSZ AZONNALLL AZONNNAAALLL VAN MUNKÁD EBBEN A PERCBEN IS EMBER KÉRLEK KERLEK MÁR NEM BÍROM XDDDDDDDDDDDDD

júl. 4. 09:38
 22/30 A kérdező kommentje:

Válaszoltam. Pesten lakok. Giggle = Érvényes tüdőszűrés, érvényes EÜ kiskönyv/ ami nekem nincs/

a mosogatói álláshoz, HA engem fogadnak el egyáltalán. Ott is sok ám a jelentkező. A Giggle nem garancia. Csak talán a sok jelentkező közül engem választanak ki, csak egy lehetőség mindenkinek az az applikáció.

júl. 4. 11:36
 23/30 anonim ***** válasza:
57%

#21: tudok gyárat, ahol nincs meg a 350 nettóban. Talán kettőt is.

Meg valahol minimálbéres munkát is tudok.

Azt hittem a Giggle-re, hogy elírtad és Google-t akartad írni. de nem. Tényleg van ilyen oldal. :D Köszi a tippet.

Kérdezőnek:

menj be munkaközvetítős helyekre és kérdezd meg, van-e napi bejelentős munka. Az tud azonnali lenni.

júl. 6. 18:59
 24/30 Koplárovics Béci ***** válasza:
57%
10 oldalas önéletrajz? Abból vagy az látszik, hogy szófosásod van, vagy az, hogy nem tudsz a lényegre koncentrálni, vagy az, hogy úgysem maradsz két hétnél tovább.
júl. 10. 08:26
 25/30 anonim ***** válasza:
76%

21-es!

Te, ennyi aggyal még fegyver nélkül is közveszélyes vagy!!!!

Amit írsz, az akkor lenne igaz, ha MINDENKIT felvennék el MINDEN munkára!

Volt ilyen időszak kis hazánkban, úgy hívták szocializmus. Amikor konkrétan büntették azt, akinek nem volt munkahelye.

Csakhogy időközben (1989) volt nálunk egy rendszerváltás.

Így kib……ul nem az a helyzet, amiről ontod a hülyeségeidet.

Arról még nem hallottál, hogy valaki túlképzett? És azért nem veszik fel a kulimunkára?

És nem, nem tagadhatja le a végzettségét az ilyen, mert az Mt.-t sérti meg vele, amiért azonnal kirúghatják, ha kiderül.

Na ezért nem mehet el mosogatni mindenki, meg gyártósor mellé dolgozni, még ha akar, akkor sem.

Mert a munkáltatónak nem fér bele, hogy a szar melóra -viszonylag- képzett embert vegyen fel.

Nyilván 5 bit-es Józsi segédmunkás bármelyik építkezésen kap munkát, de nem minden álláskereső van ezen a szinten.

Csak ezt elfelejted…

júl. 15. 11:34
 26/30 A kérdező kommentje:

ma 11:34

Pontosan igazad van. Ahogy elnézem, maximum segédmunkás férfiaknak van sajnos csak azonnali munkalehetőség.. sokszor még feketén is simán alkalmazzák őket.

Igazad van. Respect

júl. 15. 23:50
 27/30 anonim ***** válasza:
62%

#25 Tudod, miért nem szeretik a munkáltatók a túlképzett embert? Mert rögtön felmerül a kérdés, hogy ha van végzettsége, akkor miért nem a szakmában dolgozik és miért akar kulimunkára menni?

Az még rendben van, amikor egy frissdiplomás az első normális munkahelye előtt 2-3 hónapot dolgozik a Mekiben, de mikor valaki 30-40 fölött jelentkezik valami vacak melóra, akkor a munkáltatóban egyből megszólal, hogy

1: Lehet, hogy csak kell neki valami, amíg talál normális helyet, márpedig 2-3 hétre nem fogja felvenni

2: Azért nem dolgozik a szakmában, mert semmire nem alkalmas, akkor meg ő sem akar vele kísérletezni

Nem is értem amúgy, hogy normális végzettséggel miért akar bárki gyárba menni melózni. Ha épp két munkahely között van, arra ott az álláskeresési.

júl. 16. 07:37
 28/30 anonim ***** válasza:

27-es!

Látszik, hogy még nem voltál nehéz helyzetbe….

júl. 16. 16:21
 29/30 anonim ***** válasza:
72%
Mit jelent a nehéz helyzet? Nehéz fizikai munkára alkalmaan vagyok, gyári munkát sosem kellett végeznem. 21 éve dolgozom, voltam munkanélküli rövid ideig és rúgtak már ki munkahelyről. Dolgoztam vacak helyen, ahol a főnök kissé meg is alázott és voltam éveket olyan helyen, ahol már kiégtem, de nem tudtam váltani, mert nem volt jobb hely. De sosem ültem a babérjaimon, egy szimpla érettségivel kezdtem, majd tanfolyamokat és végül munka mellett egyetemet végeztem, hogy előre jussak. Mondjuk mindig figyeltem, hogy maradjon tartalékom és ne kerüljek anyagilag a padlóra és nem csináltam huszonévesen 3 gyereket a semmire, mint sokan. Bár lehet, csak én vagyok biztonsági játékos.
júl. 16. 18:12
 30/30 A kérdező kommentje:

tegnap 18:12

Nekem sincs gyerekem.

Arra nem gondolsz esetleg, hogy valaki önhibáján kívül került rossz helyzetbe?!

Például elhunytak a rokonai, akikből amúgy is kevés volt. Nincs kitől segítséget kérni valakinek például?!

Nekem is volt megtakarított félre tett pénzem régebben, de semmi nem tart örökké. Van aki önhibáján kívül ebbe a helyzetbe kerül.

júl. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!