Mi értelme van így élni?
Nem fogok semmit sem orokolni, szüleim nem gazdagok. Keresek havi nettó 350-400 ezret Pesten és semmire nem elég. Az albérlet árak az egekben vannak félre tenni nem lehet.
Saját lakas, autó? Álom
Hogyan torjek ki ebből?
Jól fizető munkákra nem csak bitang jó tudás kell de kell hozzá szerencse is és kapcsolatok.
32 éves leszek idén. Azt hittem ilyen idősen legalább lesz egy kis lakásom de semmi.
24 évesen kezdtem el dolgozni és megtakaritasom alig van.
32/F
Semmi sem lehetetlen. Én olyan tevékenységgel keresek vállalkozóként havi 1 milliót, amihez végzettség sem kell. Sok ilyen van. De nem csak vállalkozni lehet. Ennyi idősen is tudsz tanulni, még mindig találhatsz valamit, amihez értesz, vagy hajlandó vagy csinálni. Esetleg külföldre is mehetsz.
Amit leírtál, a legtöbb emberre igaz sajnos. Viszont írták itt is, hogy nem csak a pénz a lényeg és az, hogy legyen saját lakásod. Sokáig 250.000-ret kerestem, de ugyanúgy voltak céljaim, tervezgettem, fizettem az albim, szerettem a családomat, szórakoztam, stb.
Az élet nem arról szól, hogy lakást vegyünk és legyen egy menő kocsink.
Ha lesz párkapcsolatod, akkor is könnyebb lesz majd az anyagi helyzeted. És azt írtad, hogy megtakarításod is van valamennyi. Sokaknak nincs, a legtöbben pedig 40 éves korukig fizetik a lakáshitelt.
(Ilyen a világ és hát a drága miniszterelnökünk is inkább a haverokat gazdagítja, mint hogy végre megemeljék a béreket...)
Nade röviden a válasz: Sok értelme van így is élni.
hát a péknek a f#száért mentél péknek, mikor mehettél volna solution architectnek is
hány péket láttál eddig Teslát vezetni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!