Mi értelme van így élni?
Nem fogok semmit sem orokolni, szüleim nem gazdagok. Keresek havi nettó 350-400 ezret Pesten és semmire nem elég. Az albérlet árak az egekben vannak félre tenni nem lehet.
Saját lakas, autó? Álom
Hogyan torjek ki ebből?
Jól fizető munkákra nem csak bitang jó tudás kell de kell hozzá szerencse is és kapcsolatok.
32 éves leszek idén. Azt hittem ilyen idősen legalább lesz egy kis lakásom de semmi.
24 évesen kezdtem el dolgozni és megtakaritasom alig van.
32/F
"Jól fizető munkákra nem csak bitang jó tudás kell de kell hozzá szerencse is és kapcsolatok."
Kezdésképp el kellene ezt a hozzáállást felejteni. Így nem fog menni, így marad az örök alulfizetett rabszolgalét.
Rengeteg lehetőség van. Fiatalok milliókat keresnek azzal, hogy játékokat streamelenek.. ahhoz mégis mennyi tudás és kapcsolat kell, hogy beregisztrálj egy platformra ingyen és elkezdj játszani?!
Ne mondd, hogy ilyen nincs, mert rengeteg van. Meg olyan is, hogy egy alig fél éves yt csatornáknak milliós nézettségük van. Ott is megkeresik még idehaza is az átlagbér 2x-sét, kevesebb munkaórával mint amennyit te dolgozol.
"Jól fizető munkákra nem csak bitang jó tudás kell de kell hozzá szerencse is és kapcsolatok"
Ilyen mentalitással sehogy, te egyszerűen alkalmatlan vagy a normálisan fizető munkakörök betöltésére, valamint saját lakás és autó vásárlására.
Nem lehet mindenki gazdag.
Ettől függetlenül lehet boldog életed.
Az én nagyszüleim amikor osszehazasodtak nem volt semmi tulajdonuk a ruhán kívül ami rajtuk volt. (1945)
Mégis szép életük volt, felnevelték a gyerekeiket, tisztességben.
Nem kellene itt ennyit rinyálni...
Most nézek egy magyar streamert, alig 200an nézik ahogy játszik egy játékkal és eddig 1,5 óra alatt 163e Ft-ot toltak át neki donate-ként. Oké, hogy ebből adózik, meg a platform is leveszi a jussát, de 100e megmarad neki.. 1,5 óra játékért ez jó bér.
És még azt se lehet mondani, hogy kimagasló teljesítményt nyújt a játékban, mert csak ide oda megy, dumál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!