Van értelme így jelentkeznem erre az állásra?
Találtam egy szimpatikus állást, viszont a vezetőnek rendkívül jellegzetes neve van (Facebookon nem találtam mást ilyennel), és egyszer egy azonos nevű férfi írt nekem Instagramon, hogy ismerkedni szeretne, 2-3 éve.
Természetesen nem válaszoltam, napi tíz ilyet kapok, nincs erre időm és energiám, a neve is csak a szokatlansága miatt volt ismerős.
Ezen kívül más nem történt. Van értelme? A Facebook alapján azóta házas, de mi van, ha ennek ellenére kikezdene velem, ha felvennének? Vagy épp ellenkezőleg, bosszúból még egy állásinterjúig se jutnék el?
Aki akkora nyomoronc, hogy instan írogat lányoknak az heti 10 csajnak ír. Fingja nem lesz ki vagy, nyugodtan jelentkezz ha jó az állás.
A jó csajokkal pedig mindig benne van a pakliban, hogy valaki a munkahelyen beprobalkozik, mindentől függetlenül, ezt csak kezelni kell majd.
Jó tanács a későbbiekre a hasonló dilemmák elkerülése végett:
Ha valaki ír neked, tiszteld meg egy válasszal. Aki intelligens, az ebből érteni fog.
Remélhetőleg ugyanaz lesz a reakció, mint amit te adtál. Ghosting.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!