Mennyit keresnek a darukötözők?
Akik a darut kötelit kötik, akasztják rá az tárgyra amit emelni akar.
Ismerősöm ezt csinálja és nagyon jól keres velem kíváncsi vagyok mennyire kiemelkedő.
Szerinted egy 23 éves srácnak elsz nyugdíja? Ha igen, akkor értelmes összeg? Vagy ha megoldják addik a nyugdíj dolgot (eddig semmi ötletük nincs), akkor nem fog mindenki kapni kb ugyanannyit föggetlenül attól, hogy minimálbérrel dolgozott vagy bruttó 1 millióért?
Táppénz reális dolog, de itt vagoyk pl én. Az elmúlt 4 évben egy napot sem voltam táppénzen. Egy átlag ember hány évente megy táppénzre? Nem az ilyen kamu táppénzre gondolok, amiekt a kollégáim szoktak, mert nincs kedvük dolgozni. De persze az élet kiszámíthatatlan és bármikor jöhet egy baleset is.
Ahogy írtam neki van háza, így felesleges felvennie. Nekem nicns házam, de még én sem fogok hitelt felvenni. Nem vagyok hülye. Vidéken van CSOK, babaváró.
Egyedül a táppénz lehet valíd, de egy egészséges ember kibírja szerintem az évi 1 hetet.
"Egyedül a táppénz lehet valíd, de egy egészséges ember kibírja szerintem az évi 1 hetet."
Most aki ekkora kreténségeket ír, azzal hogyan álljak le vitatkozni...?
18: Igen, valószínűleg lesz nyugdíja. Jelenleg se kapnak ugyanannyit a nyugdíjasok, a befizetett járuléktól függ, ismerősi körben a fizetés 80% kapták meg. Most nézzük barátod esetében, mire elég a minimálbér 80%?
Persze, most fiatal, ritkán van táppénzen. Mi történik, ha baleset éri, leromlik az egészsége? Ugye megtakarítani nem tud, másképp rizikó hogy lebukik egy ellenőrzésen (hiszen nem tudja a pénz eredetét igazolni) és táppénz, ami fizu 70 majd 60% kb semmire se lesz elég.
Akar egyáltalán családot? Miért támogat olyan céget, ami lop, csal?
Fentiek miatt nem csak pénzügyi, de erkölcsi problémát is látok benne, amíg nincs probléma, váratlan esemény, addig megy a habzsidőzdi, probléma esetén pedig mehet utcára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!