Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az normális állami cégnél(köza...

Az normális állami cégnél(közalk.) hogy 3-4 nap betanítás alatt(8-16) be se jelentenek ki se fizetik?

Figyelt kérdés

Most néztem meg a jegyzeteimet hogy fel vannak dátumozva.

Egyik héten be kellett járnom míg elmagyarazzák a vállalat iranyitási rendszert jegxzetelek kérdezek stb.

És kövi hét hétfőtől már feladataim voltak de még segítettek is.

Es most nézem a munkadzerződésem kezdete 1.napja a kövi hét hétfő volt.

Reggel 8-16:30 minden áldott nap en ingyen töltöttem náluk a napot fizetetlen bejelentetlenül.

Mi lett volna, ha 1 hónap a betanítás?

#állami cég betanítás
szept. 28. 17:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Egyértelműen átvertek. Nekem az a furcsa, hogy "állami cégnél".

Mernek ilyet tenni? Már ott is?!?!?!

Én vagyok olyan, hogy nem hagynám annyiban a dolgot...

szept. 29. 06:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Hetfőn megkérdezem a munkaügyet. De általában leráznak. Mert vmi komplexusos is a nő nehogy hibáztatható lehessen igy védekezésbol támad. Már ismerem milyen.
szept. 29. 08:02
 13/18 A kérdező kommentje:

Volt hogy szerződésnél pont a bér vagy besorolási vagy kinevezési papirom felejtette ki minden mást ideadott. Es mikor kértem elkezdett kiabálni hogy dehát odaadta.

(Akkor tudtam volna mennyi a bèrem..pont az nem volt meg amin rajta van)

Nem azt mindta hogy juj nem adtam? Pótolom.

Hanem neki állt támadni hazudni hogy odaadta én keverhettem el..

Ez a munkahely tele van ilyen komplexusos dolgozóval.

szept. 29. 08:04
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Hétfőn beszélj a HR-el. HA leráz, és ezt meg merik húzni, hagyd ott őket még aznap picsaba hangos krvanyázások közepette. A lófsznak is van vége, ne legyetek már ekkora jobbágyok a Jó Isten szerelmére.
szept. 29. 09:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem maga a munkahely lenne itt gáz, hanem a dolgozók valahogy "idegbetegek" be vannak sz.rva mindentol mindent támadásnak vesznek egybol.
szept. 29. 09:21
 16/18 anonim ***** válasza:
43%
Ki pontozta le az ingyen próba nap nincs válaszomat? Hazai Kkv tulajdonosok olvassák a kérdést? Én egyébként a jövőben ezért fogok csak multiknak dolgozni jó eséllyel. A hazai kisvállalkozások meg tegyenek amit akarnak a próba napjaikkal. A multik nem trükköznek.
szept. 29. 10:21
 17/18 A kérdező kommentje:

Már betiltották úgy tudom, de szerintem még űzik sokan hogy behivnak próbanapozni takaritani konyhai kisegítőzni vendéglátózni vagy akárhova ingyen es végigdolgoztatják a napot úgy hogy masnao felkelni se bírsz, próbanap címmel.

Itt van rola szo.

Vagy szerzodés kéne mint "próbaidő", vagy feketen mennek ezek fizetetlenül.

[link]

szept. 29. 11:28
 18/18 anonim ***** válasza:

"Már betiltották úgy tudom, "

Ilyen jellegű dolgot nem betiltották, hanem soha nem is volt rá lehetőség jogszerűen.

Ingyen munkát nem enged a Munka Törvénykönyve. Próbaidő létezik, de az is csak munkaszerződés keretén belül.

szept. 30. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!