1.Mercédesz gyárba felvesznek frissen végzett technikusokat karbantartónak? 2.Ha igen, akkor íratnak tesztet? 3.Kapok bármilyen kezdő betanítást?
Üdv!
1.
Júniusban fejeztem be az iskolát, ahol mechatronikai technikusi végzettséget szereztem.
Azzal kapcsolatban szeretnék válaszokat kérni, hogy komolyabb munkatapasztalat nélkül szerintetek megérné-e beadni a jelentkezésemet a mercibe?
A város legnagyobb presztizsű cége, nem tudom mennyire jellemző, hogy kezdőket is felvesznek karbantartónak, vagy minden esetben elvárják a legalább 2-3 év tapasztalatot?
2.
Továbbá az is érdekelne, hogy felvételi interjú során íratnak-e valamilyen tesztet, amit ha megugrok felvesznek, ha nem akkor nem?
Vagy csak "szokásos" miért akarsz itt dolgozni, stb.. kérdésekre számítsak?
Amennyiben van ilyen teszt jellegű kompetenciamérés, akkor nagyjából milyen mélységű szakmai kérdésekre kell készülni?
3.
Amennyiben felvennének, akkor lehet számítani valamilyen mentorálásra, vagy oktatásra az ottani gépek karbantartásával kapcsolatban?
Esetleg kapásból mélyvíz és majd megtanulok mindent menet közben?
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
További szép napot! :)
1.Mercédesz gyárba felvesznek frissen végzett technikusokat karbantartónak? 2.Ha igen, akkor íratnak tesztet? 3.Kapok bármilyen kezdő betanítást?
Igen.
Igen.
Igen.
Mennyire mélyen ismereteket várnak el?
Az elég, ha csak a technikus szóbeli tételeket átnézem vagy esetleg a méretezéseket/számolásokat is tudni kell?
Vagy csak a nagyon alapbvető dolgokra kíváncsiak, hogy tudok-e pl rajzot olvasni?
#1 Egyébként köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!