Miért nem találok munkát?
Figyelt kérdés
Három hónap alatt 15 interjún voltam. Mindenhol visszautasítottak. Több éves tapasztalattal rendelkezem és budapesti vagyok. Már kezdem feladni. Közgazdasági végzettségem van. Más is ilyen nehezen talál munkát?szept. 26. 11:50
1/32 anonim válasza:
"Közgazdasági végzettségem van."
A választ leírtad. Proginfó helyett ezt választottad, a te döntésed volt.
2/32 A kérdező kommentje:
Sosem volt probléma elhelyezkedni, de most valahogy nem megy.
szept. 26. 12:01
4/32 A kérdező kommentje:
Igen van és 15 éves tapasztalatom.
szept. 26. 12:03
5/32 anonim válasza:
Közgáz diploma a mai álláspiacon szinte semmit nem ér. Call centerben tudsz vele elhelyezkedni.
8/32 anonim válasza:
Olyan pozíciókra jelentkezz, amikben 15 évet eltöltöttél.
Bár nekem az is fura, hogy ennyi idő alatt nincs semmi kapcsolatrendszered, ahol valaki be tudna ajánlani. Valami hiányzik a sztoriból.
9/32 A kérdező kommentje:
Sajnos az a probléma, hogy olyan kollégákkal voltam körbe véve akik benyalták magukat a vezetőnél, így nem voltam kedvenc. Én meg nem vagyok ilyen típus.
szept. 26. 14:00
10/32 anonim válasza:
Akkor megvan a válasz a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!