Normális hogy 4 hónapja nem találok munkát?
Figyelt kérdés
Diplomával, 15 év tapasztalattal. A héten kezdtem volna egy helyen de az első nap után eljöttem. Egy ablak nélküli helységben kellett volna ülnöm egésznap.szept. 4. 09:55
2/10 Kólauborkával válasza:
Milyen végzettség? Hova adod be? Ez így elég hihetetlennek tűnik, ha csak nem valami nagyon speckó területed van.
3/10 anonim válasza:
Normális-e? Akkor én mit mondjak, tavaly nyár óta nem találok... Akkor mondtam fel egy multinál, mivel már egyáltalán nem bírtam idegekkel a durván mérgező légkört. Eredetileg persze úgy terveztem, csak akkor lépek le, ha találtam másik helyet, de nem ilyen ideálisan alakult. Azóta millió helyre jelentkeztem és jelentkezem, és azt látom, hogy ismeretségek nélkül bizonyos területeken kb semmi esélye az embernek. Most, ha minden igaz, felvesznek végre valahová... Nem álmaim munkája, de nem érdekel, dolgozni akarok. Aztán majd alakul...
4/10 anonim válasza:
Hát de találtál, csak eljöttél...
Van, aki tényleg nem talál.
5/10 IgaziÚriember válasza:
Ha orvosi diplomával és 15 éves szakorvosi tapasztalattal nem vagy képes 4 hónap alatt elhelyezkedni akkor veled van komoly probléma, ha viszont valami jelentéktelen büfészakos diplomával 15 éves semmitmondó irattologató tapasztalattal nem találsz munkát az teljesen normális.
6/10 anonim válasza:
Milyen végzettség? Milyen tapasztalat? Van nyelvtudás? ezek megválaszolása nélkül nem lehet értelmesen váalszolni.
7/10 anonim válasza:
Ebben az országban teljesen normális. A szellemi munkát leépítik a fizika munkára meg hozzák az olcsó migráns munkaerőt.
8/10 anonim válasza:
7-es, már az irodai munkára is hozzák a migráns munkaerőt.
9/10 A kérdező kommentje:
Kozgazdasz diploma. Adat elemző, kereskedelmi elemző
szept. 4. 15:04
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!