Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ma már tényleg csak az nem...

Ma már tényleg csak az nem keres nettó 1 millió Ft felett, aki nem akar?

Figyelt kérdés
Ahányszor elkezdem itt olvasni a kommenteket elmegy az életkedvem, hogy mennyire nem vittem semmire. Millió alatt már senki sincs, de a többség, aki diplomával kicsit is vitte valamire, az simán nettó 1,5-2 millió felett keres és ez még mindig csak az átlag.

#átlag #diplomás fizetések
szept. 24. 22:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
50%

Akikhez én mentem azokat elérni is nehézkes volt (mert épp kurták), majd mikor ott voltam is csörgött a telo, szal ez nem hangzik tul legitnek, talán jobb képeket kelet vona berakni, meg ugye nem árt ha van (jo) értékelés.

Összességében ott is fel kell építeni egy kvázi brandet elején kicsit olcsóbban hirdetni majd ha vannak visszajárok akkor mehet a drágulás stb.

szept. 25. 20:34
 32/32 anonim ***** válasza:
Ezek szerint én nem akarok.
okt. 10. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!