Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ma már tényleg csak az nem...

Ma már tényleg csak az nem keres nettó 1 millió Ft felett, aki nem akar?

Figyelt kérdés
Ahányszor elkezdem itt olvasni a kommenteket elmegy az életkedvem, hogy mennyire nem vittem semmire. Millió alatt már senki sincs, de a többség, aki diplomával kicsit is vitte valamire, az simán nettó 1,5-2 millió felett keres és ez még mindig csak az átlag.

#átlag #diplomás fizetések
szept. 24. 22:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
6%
Mire mész vele ha keresel mondja K havi 2 milliót és 100000 teszel csak félre?
szept. 25. 00:02
 12/32 anonim ***** válasza:
14%
Igen. Illetve még az, aki nem tud.
szept. 25. 00:26
 13/32 anonim ***** válasza:
73%
4-es, neked nem sok fogalmad van az életről. Bárki tanulhat szakmát, bárki lehet kimagasló szakember? Nem tudom milyen általános iskolába jártál, de ha ott elmondod, hogy bárki lehet 5-ös matekból, akkor a matektanár hangosan kinevetett volna, hogy az osztály 60%-a egyszerűen túl hülye hozzá. Akkor se lesz ötös, ha napi több órát gyakorol, még más kisujjból kirázza. Kell egy alap tehetség/affinitás mindenhez. Ez egy óriási demagóg duma. Igen, lehet sokat fejlődni akarattal, de ha valaki butácska, az nem fogja sokra vinni.
szept. 25. 00:38
 14/32 anonim ***** válasza:
56%
Ezen a fórumon felül vannak reprezentálva a jól keresők. Egy internetes fórum üzlet kategóriáját nézed. Ennél már csak egy tényleges befektetési fórumon találsz pénzesebb és élet ezen területén talpraesettebb embereket. Én tudom, hogy itt vannak tényleg 1-2M felett kereső emberek, mivel én is az vagyok. De van egy jól menő, és egy döcögősen menő cégem van, ami nem általános
szept. 25. 01:46
 15/32 anonim ***** válasza:
79%
Arc és név nélkül bármit lehet írni. Lehet 300 ezret kereső gyári melós az 1 millás válaszoló
szept. 25. 02:23
 16/32 anonim ***** válasza:
8%
Nem muszaj uzlet es penzugyek kategoriaba jarni, redditen erhun a gyari prolik vannak többségben, ott lehet jobban erezned magad
szept. 25. 03:49
 17/32 anonim ***** válasza:
32%
Nézd. Egyedül a parlamenti képviselők keresnek 1 millió nettót, de közülük is csak néhányan. Már ebből tudni lehet, hogy itt vagy képviselők fórumoznak, aminek nulla az esélye vagy szimplán hazudnak, mert jó érzéssel tölti el őket, hogy sárba tiporhatják a másikat. Névtelenül. Ez a két lehetőség van. Én érdekes módon még egyik ilyen krónikus hazudozótól sem kaptam bizonyítékot a keresetére vonatkozóan, mindig csak a kibúvók vannak a válasz elől vagy a trágár megjegyzések.
szept. 25. 04:01
 18/32 anonim ***** válasza:
79%

Jaja, persze, aki nem akar. Ez nem így működik sajnos. ha az akaratok, sőt ha akár az intelligencián és szorgalmon múlna a dolog, akkor egészen más emberek lennének rohadt gazdagok, de sajnos nem, vagy nem CSAK ezeken múlik a dolog.

Leginkább szerencsén és egyre inkább a kapcsolati hálón.

A hiányszakmás dolog azért baromság, mert honnét tudod, hogy mire elvégzed a képzéseket addigra is hiánydzakmának fog számítani bármelyik is?

Lásd a IT gyorstalpaló képzések, az összes cég bezárta mára kapuit és nem is kellenek az ott végzett emberek, pedig anno pár éve mennyire tolták ezeket mindenhol.

Ráadásul az sem biztos, hogy mondjuk egy "hiányszakmát" csak úgy el tud végezni valaki. Lehet azt mondani, hogy bárki elmehet mondjuk hegesztőnek és jól fog keresni, de ez nem igaz. Nincs mindenkinek érzéke, ügyessége ehhez pl.

De ugyanez igaz az IT-re, a pénzügyre vagy bármilyen szakmára.

Ebben az országban inkább az a baj, hogy egyesek nem értik, hogy minden munkát el kell végeznie valakinek, és aki a legkevésbé értékes munkákat végzi annak se szabadna éhenhalnia. Szóval kimegy valaki Ausztriába vagy Németországba betanított munkásnak és simán megél a fizetéséből, itthon meg jó eséllyel nem fog tudni emberként élni, hanem nyomorogni fog.

Ha mindenki mérnök lenne ki állna oda a gyártó sorok mellé ténylegesen elvégezni a melót? K ifeküdne, mászna be a gépek alá és javítaná meg ténylegesen, ki végezné el a FIZIKAI munkákat?

szept. 25. 06:19
 19/32 anonim ***** válasza:
89%
Sopron mellett lakok, innét a fél környék ingazik ausztriaba. Becs elővárosai innét érhetőek el a legkönnyebben. Random raktári melokkal hazavisznek 1500-2000 eurót évi 14 x és el vannak belőle. Szakmunkaskent vagy mondjuk keresett diplomával ( nővér tipprr ) meg 2000-2500 körül. Persze itt sincs kolbászból a kerítés, de havi 1 milliót nem keres itt sem mindenki.... meg azért mivel több az idekoltozo már emiatt azért az osztrákok is válogatnak. Kell azért német beszédkésség meg hasonlók. De érthető is. Jobb az osztrákoknal raktarozni 1700 euróért mint az alfoldon 250 ezerért.
szept. 25. 06:21
 20/32 anonim ***** válasza:
19%
Ma is holnap is tegnap is hiany volt es lesz ITban. A gyorstalpalosok kozul is aki nagyon jo az kap melot. Nalunk a cegnel pld oket eloszeretettel alkalmazzak, persze nem nagy fizu, de sima belepest biztosit az IT vilagaba... Csak iden 5 ilyen kollegat vettunk fel
szept. 25. 06:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!