Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ma már tényleg csak az nem...

Ma már tényleg csak az nem keres nettó 1 millió Ft felett, aki nem akar?

Figyelt kérdés
Ahányszor elkezdem itt olvasni a kommenteket elmegy az életkedvem, hogy mennyire nem vittem semmire. Millió alatt már senki sincs, de a többség, aki diplomával kicsit is vitte valamire, az simán nettó 1,5-2 millió felett keres és ez még mindig csak az átlag.

#átlag #diplomás fizetések
szept. 24. 22:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
92%
Attól, hogy tizenketten leírják egy kérdésnél, hogy millió felett keresnek, nem azt jelenti, hogy mindekinek ennyi a fizetése. Én pl kevesebbet keresek, de ezekre a kérdésekre soha nem válaszolok.
szept. 25. 06:54
 22/32 anonim ***** válasza:
88%

Az átlagbért, ami nettó 420-430 körül van sem keresi meg a 80% és ezt a KSH is elismeri, ráadásul ők kihagynak egy csomó dolgozót (a jellemzően és vélhetően legalacsonyabb keresetűeket) a számításból.

A medián bér is nettó 350 körül van, de inkább kevesebb és ez is azt jelenti, hogy a dolgozók FELE nem keres ennyit.

A nettó 1 milliós bér egy nagyon szűk rétegre vonatkozik csak.

szept. 25. 08:03
 23/32 anonim ***** válasza:
18%

#13: bullshit, bullshit, bullshit. Igen, bárki elérhet bármit, ha akarja. Összekevered azt, amikor valaki úgy tesz, mintha akarná azzal, amikor tényleg akarja. Pont a matek jó példa, rengeteg embert korrepetáltam az évek alatt matekból, a legtöbb nem is vette a fáradtságot, hogy nekimenjen a feladatnak, csak ment az "én nem értem, nem tudom". Aztán amikor sikerült addig eljutniuk, hogy azért csak próbald meg, akkor jött a "ja, ez ennyire egyszerű?".

Ha ennyire lehetetlen sikeresnek lenni, ha ennyire lehetetlen 1 millió fölött keresni, akkor nekem miért sikerül...? Mert annyira zseniális Elon Musk/Michael Jordan/Robbie Williams/Brad Pitt lennék...? Lóf@szt. Mert elhatároztam és tettem érte, ott, akkor és úgy, hogy összejöjjön. Nem 2 nap alatt. 20 év alatt.

Minden más csak nyígás. Tudom.

szept. 25. 08:15
 24/32 anonim ***** válasza:
81%

23-as: emlékszem amikor általános iskolában olvasni, írni tanultunk.

Anyámék direkt nem tanítottak otthon suli előtt (tehát óvodában nagycsoportban), hanem az iskolai tananyag ahogy haladt úgy tanultam én is.

Milyen furcsa nem, hogy én fél év alatt már tökéletesen tudtam olvasni, ahogy sokan voltunk ugyanígy míg voltak akik nagyon nehezen, nyökögve tudták csak elolvasni a szöveget akár 1 év múlva is.

Ugyanez igaz a matekra. Nekem és pár gyereknek könnyen ment, a többségnek átlagosan, de voltak nagyom sokan akik semmit nem fogtak fel az egészből...

Tudod miért? Mert nem vagyunk egyformák, nem születünk azonos képességekkel. Tudom, ez fáj és nem hangzik jól, de igenis az emberek NEM egyforma mentális, intellektuális szinten vannak és soha nem is lesznek. EZ NEM gyakorlás és szorgalom kérdése! Volt olyan csaj emlékszem, aki nagyon szorgalmas volt, tanult mint az állat, gyakorolt, megcsinálta a leckéket stb. mégsem ért el közepesnél jobb eredményt, mégsem tudott olyan jó dolgozatot írni, mint pl. én aki leszartam a házit, soha nem gyakoroltam és nem tanultam otthon, meg simán megírtam mindent 4-esre, 5-ösre.

Pedig ugyanabba az osztályba jártunk, ugyanazokra az órákra, ugyanazok a tanárok tanítottak, ugyanúgy, de mégis totál más lett az eredmény.

Nem mindenki való, sőt a nagy többség nem való informatikusnak, programozónak, ilyen-olyan mérnöknek, pénzügyi szakembernek és ez így van jól. Van aki kiváló lakatos lesz, van aki pedig nagyon jó cégvezető. Totál más készségek és képességek kellenek a kettőhöz.

szept. 25. 10:04
 25/32 anonim ***** válasza:
79%
Nettó 354ezer a mediánbér ma.
szept. 25. 10:06
 26/32 anonim ***** válasza:
39%

Talán 2 szoftverfejlesztő van a Gyakorin, a többi hazudik. Nagyon nem vagy normális világlátásban, hogy te ezt elhiszed és ezért eltemeted magadat.

Mindenkinek más a körülménye, én 300-E alatt élek vígan. Mert úgy döntöttem, hogy ebből hozom ki a boldogságot. Te döntesz.

szept. 25. 10:15
 27/32 anonim ***** válasza:
48%

"Talán 2 szoftverfejlesztő van a Gyakorin"

Mi egy csapatból csak 3-an vagyunk, meglepődnek ha nem lennének mások is :D

szept. 25. 10:35
 28/32 anonim ***** válasza:
20%

18:

A roszjányokon manapság az 50k/ora kornyéke már átlagos. Nettó 1milla az 50 óra/hó, gyakorlatilag napi két vendéggel hozható és abszolute 0 tudás kell hozzá, szó szerint akarat kérdése.

Szal miről is hadoválsz itt?

szept. 25. 11:08
 29/32 anonim ***** válasza:
59%

Az kevés hozzá, hogy valaki sokat akar keresni.

Annak nem fog menni aki lusta és semmit sem tesz érte.

szept. 25. 12:10
 30/32 anonim ***** válasza:
18%

Felraktam magam egyszer arra az oldalra, hát nem sok sikerrel. A napi egy kuncsaft is csak akkor jött össze, amikor már nevetségesen alacsony áron kínáltam magam.

szept. 25. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!