Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kezdték el több helyen...

Miért kezdték el több helyen visszafogni a home officet?

Figyelt kérdés

2 éven belül már második alkalommal kell emiatt váltanom.A buta, boomer vezetés kitalálta,hogy jó, vége a Covidnak, le kell szorítani a távmunkát.

Az a baj,hogy a rohadékok nem engedik a munkaszerződésbe sem beleíratni.

Heti egyszeri bejárás teljesen belefér.Maximum még egy is néha, ha valami fontosat kell elintézni vagy olyan program van, de több semmiképpen.

Odamész egy munkahelyre, ott dolgozol 8 hónapja és kitalálják,hogy következő hónaptól lecsökkentik a home office-t, pedig nem ilyen feltételekkel kezdtél el dolgozni a cégnél, nem erről volt szó.

Átverés.

szept. 14. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Miért? Kezdték? Van ahol igen, van ahol nem.
szept. 14. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Jellemzően sok vezetőt zavar, ha nem liheghet a nyakadba. Meg üres a fizetett iroda. stb...
szept. 14. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Állami cégeknél be van tiltva. Máshol pedig a vezetők úgy gondolják, nem eléggé hatékony a home office.
szept. 14. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

"Az a baj,hogy a rohadékok nem engedik a munkaszerződésbe sem beleíratni."

Itt nem csak a céggel van baj. Ha valamit aláírsz, akkor vedd tudomásul, hogy egy szavad sem lehet, ha tényleg ahhoz tartják magukat, ami le van írva. Ha nekem fontos a HO, akkor nem írok alá olyan helyre, ahol a szerződés ezt nem tartalmazza, csak szóban hangzik el. Ha van, írják bele. Ha pedig el akarják venni, az munkaszerződés módosítás, amit nem vagyok köteles aláírni.

Egyébként hogy máshol miért kezdték el visszafogni, nem tudom, nálunk számszerűen ki lehetett mutatni, hogy hatékonyságvesztéssel járt mind a cég egészére nézve, mind a legtöbb munkavállaló egyéni teljesítményére nézve. Tudom, hogy ez nem általános, én is ismerek olyan céget, ahol a hibrid munkavégzés vagy a full távmunka növelte a produktivitást, de nálunk (valószínűleg a tevékenység jellege miatt) ez nem működött, úgyhogy kivezették.

szept. 14. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
8%
Mert ako HO-ból dolgozik az nem végzi rendesen a munkáját. Csak a net megy és a Gyakorikérdések munka helyett. Egyet is értek a munkáltatókkal, én egyáltalán nem engedém a távmunkát. A munkahely az munkahely még akkor is, ha már arra is lusták az emberek, hogy a munkahelyükre bemenjenek.
szept. 14. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk teljes HO van.

Az előző helyen mocskosul elbántak ezzel…. Próbaidő alatt heti 3 nap ho volt, lejárta után a szerződés módosítással màr csak heti 2… Azt hitték senki sem szúrja ki, szinte mindenki felmondott.

szept. 15. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
A lusták mondjanak csak fel.
szept. 15. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!