Eljött az ideje, hogy fizetésemelést kérjek?
Fejlesztő vagyok, 2 és fél éve dolgozok a cégnél.
Én mióta itt vagyok, nettó 285 ezret kapok (SZJA kedvezménnyel együtt) és a fülünkbe jutott (a HR-es vitte neki a szerződést és megkérdezték a supportosok, hogy mégis mennyiért veszünk fel új fejlesztőt), hogy az új srácot aki felvettek, nettó 400 ezerre vették fel.
Nem vagyok valami "big deal", ez a 2 és fél év tapasztalatom van csak és nincs diplomám, a srácnak viszont csak diplomája van, semmi más.
Amikor ide jöttem, eleve úgy kezdtük, hogy "Ha már túl vagyunk a próbaidőn és kezdek belejönni a fejlesztésbe, akkor átbeszéljük a fizetést, és az teljesen más fizetési kategória lesz", csak hát ez sose történt meg, hiába lett vége több mint 2 éve a próbaidőnek, és már több mint másfél éve új, nehéz feladatokat/fejlesztéseket is kapok, mint bárki más.
Így 2 és fél év után (+abból kiindulva hogy mennyit fejlődtem) úgy érzem, hogy itt az ideje magasabb fizut kérni, főleg úgy, hogy pont nemrég küldtek el 2 fejlesztőt mert "nem voltak elég jók" (és diplomásak voltak).
Szerintetek lenne értelme több fizut kérni? Nem tudom hogy a többi fejlesztő mennyit keres aki olyan szinten van mint én, de én úgy érzem itt az ideje emelni, vagy lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!