Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Eljött az ideje, hogy fizetése...

Eljött az ideje, hogy fizetésemelést kérjek?

Figyelt kérdés

Fejlesztő vagyok, 2 és fél éve dolgozok a cégnél.

Én mióta itt vagyok, nettó 285 ezret kapok (SZJA kedvezménnyel együtt) és a fülünkbe jutott (a HR-es vitte neki a szerződést és megkérdezték a supportosok, hogy mégis mennyiért veszünk fel új fejlesztőt), hogy az új srácot aki felvettek, nettó 400 ezerre vették fel.

Nem vagyok valami "big deal", ez a 2 és fél év tapasztalatom van csak és nincs diplomám, a srácnak viszont csak diplomája van, semmi más.

Amikor ide jöttem, eleve úgy kezdtük, hogy "Ha már túl vagyunk a próbaidőn és kezdek belejönni a fejlesztésbe, akkor átbeszéljük a fizetést, és az teljesen más fizetési kategória lesz", csak hát ez sose történt meg, hiába lett vége több mint 2 éve a próbaidőnek, és már több mint másfél éve új, nehéz feladatokat/fejlesztéseket is kapok, mint bárki más.

Így 2 és fél év után (+abból kiindulva hogy mennyit fejlődtem) úgy érzem, hogy itt az ideje magasabb fizut kérni, főleg úgy, hogy pont nemrég küldtek el 2 fejlesztőt mert "nem voltak elég jók" (és diplomásak voltak).

Szerintetek lenne értelme több fizut kérni? Nem tudom hogy a többi fejlesztő mennyit keres aki olyan szinten van mint én, de én úgy érzem itt az ideje emelni, vagy lépni.

szept. 12. 18:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#20: nem érted. Ez csak egy példa volt, hogy kb legalja IT terület fizetésben és még ott is többet fizetnek. Egyébként nem mindig elvaras a papír már ott sem. Merthogy papír nélkül is nehéz balekot találni, hát még diplomást.
szept. 14. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!