Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezért tényleg elutasíthatnak...

Ezért tényleg elutasíthatnak mert nincs Budapesti lakcímem?

Figyelt kérdés

A napokban kezdtem volna portán egy iskolában. Az orvosit megkaptam,elintéztem mindent, ma mentem volna szerződést aláírni de előtte a főnököt felhívtam hogy most alkalmas lenne hogy menjek és azt mondta “sajnálja de nem engedik hogy itt dolgozzak mert nincs Budapesti bejelentett lakcímem és csak ma reggel szóltak neki” ez most komoly? Rengeteg tanár van ott aki nem Budapesti mégis ott dolgoznak.

Albérletben vagyok,a tulaj ideiglenesen se jelent be.

szept. 4. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell a tulaj aláírása, csak a bérleti szerződés kell
szept. 5. 08:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen a bérleti szerződés és a bejelentő lapon a tulaj aláírása
szept. 5. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem, a bejelentő lapra a szállásadó aláírása kell. A szállásadó az, akinek a tulaj a lakáshasználatot átengedte valamilyen formában. Esetedben te, mert te vagy a bérlő
szept. 5. 15:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van,de akkor sem engedi hogy megcsináljam ezt az elején elmondta
szept. 5. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell engedje
szept. 5. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell engedély. Neked van egy érvényes bérleti szerződésed. Ez feljogosít az ingatlan használatára és arra is, hogy te oda bejelentkezz. NEM kell engedély a tulajtól.
szept. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!