Ezért tényleg elutasíthatnak mert nincs Budapesti lakcímem?
Figyelt kérdés
A napokban kezdtem volna portán egy iskolában. Az orvosit megkaptam,elintéztem mindent, ma mentem volna szerződést aláírni de előtte a főnököt felhívtam hogy most alkalmas lenne hogy menjek és azt mondta “sajnálja de nem engedik hogy itt dolgozzak mert nincs Budapesti bejelentett lakcímem és csak ma reggel szóltak neki” ez most komoly? Rengeteg tanár van ott aki nem Budapesti mégis ott dolgoznak.
Albérletben vagyok,a tulaj ideiglenesen se jelent be.
szept. 4. 19:57
1/16 anonim válasza:
Barmiert elutasithatnak, nem kotelesek alkalmazni.
2/16 anonim válasza:
Hát ha amúgy Debrecenben van az állandó lakcímed akkor ők azt hiszik onnan járnál be és arra sok pénzt kéne fizetni utazás térítésre.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen,én ezt értem hogy elutasíthatnak bármiért. Tudják hogy Pesten vagyok albérletben és nem a bejelentett lakcímemről járnék. Ezzel kezdtem az interjúnk. Akkor azt mondták oké,tök jó hogy közel lakok. Miután megvolt az orvosi meg minden utánna közölték hogy bocs mégse a lakcím miatt
szept. 4. 20:22
4/16 anonim válasza:
"Igen,én ezt értem hogy elutasíthatnak bármiért"
Akkor mit ertetlenkedsz?
5/16 anonim válasza:
Azt tudod ugye, hogy nem a tulaj jelent be téged, hanem a bérleti szerződéssel elmégy az ocsmányirodába és bejelentkezel?
6/16 anonim válasza:
"a tulaj ideiglenesen se jelent be"
Ő nem is tud.
Csak te tudod bejelenteni magadat.
7/16 anonim válasza:
Hívd fel a Foglalkoztatási Osztályt a Munkaügyi Központban és megmondják, hogy ez megfelelő indok-e.
8/16 anonim válasza:
A mellékneveket kisbetűvel írjuk különben.
9/16 A kérdező kommentje:
De a tulajnak az aláírása is kell ahhoz hogy én be tudjam jelenteni ide magam. Illetve a közvetítőé kéne mert ő a meghatalmazott mert a tulaj Németben él. De megmondta hogy nem jelentkezhetek be.
szept. 5. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!