Mennyire nehéz bekerülni raktáros munkára? Elutasíthatnak, mert nő vagyok?
Attól függ, hogy mit kell csinálnod a raktárban.
B-s jogsid van legalább? Egy targonca nem játékszer, hamar és könnyen lehet vele károkat okozni, vagy akár meg is ölhetsZ vele valakit.
Mondjuk ha ügyes vagy és tudsz napi 8-10 órában figyelni, hamar belejössz a kezelésébe.
#4, ezt úgy mondod, mintha nem tudnám. Nyilván ezért van rá jogosítvány, és nem nulla tudással ülnek be a dolgozók.
Igen, van B jogsim, 2 éve.
#6, ősztől tanulni fogok, levelezőn, ha felvesznek, de érettségivel ezen kívűl gyár van, sormunka (az nagyon lerohasztaná az agyamat), akkor vendéglátás (konyha, recepció-angolul beszélek, esetleg pincér, ahol nem kell hozzá szakképzés, futár)-de ez emberekkel való munka, amiből elegem lett az ügyfèlszolgálaton, ahol rendszeresen elküldtek a p-be, bepanaszoltak. Így már ha kapnék ügyfèlszolgálatos munkát, sikítva mondanám, hogy nem kell.
Nos, akkor még maradt a titkárnő és hasonlók, de mint tudjuk, azok alig visznek haza 250-et, abból meg ki él meg ? Én nem.
A raktárban legalább van mozgásterem, az áru nem beszél vissza, és több műszakban meg is fizetik, 400 körül lehet nálunk hazavinni.
Nem ez az életcélom, remélem ősztől tanulhatok, de amíg a kezembe kapom a diplomát, addig is kell pénzkereset. (Bizonyos okok miatt dolgozok gimi vége óta, most jutottam oda, hogy tanuljak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!