Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet hogy tényleg elvettem a...

Lehet hogy tényleg elvettem a sulykot az állásinterjún?

Figyelt kérdés

Voltam egy állásinterjún a mai napon, logisztikai beszerzésen.

Kamionok ki és beléptetése, milyen és mennyi árut hozott, excel táblázat kezelése, ha úgy van akkor segíteni targoncázni. Telefonon értekezni más cégekkel, email küldése és fogadása. Magyarul és Angolul.

1 műszak. Reggel 7-től- Délután 3-ig.

Havonta kaptam volna 400 ezer bruttót. Plusz 13-14 havi fizetést.

Én meg össze vesztem a HR-es csajjal, hogy ez az összeg még nettóba is kevés lenne. A HR-es azt mondta, hogy hagyjam el a helyiséget mert hívni fogja a biztonságiakat. Eleinte csak óvatosan és mosolygósan megmondtam, hogy ez az összeg kevés, későbbiekben már kicsit erőteljesebben mondtam, de Hr-es csaj is bunkó volt.

szept. 3. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Miután óvatosan és mosolygosan megmondtad, hogy ez neked kevés és azt a választ kaptad, hogy márpedig ez ennyi minek kezdtél el vitatkozni ahelyett, hogy megköszönöd a lehetőséget és távozol?
szept. 3. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Mert kérdező egy troll.
szept. 3. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:
400 brutto sztem sem sok , de 400 nettohoz is igen jó cég kell ilyen pozícióban . Itt annyi van, hogy egy nyelvet használsz, az lökhet rajta.
szept. 3. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
39%

miért nem mondtad neki, hogy hujujujujuuujuuuj hát ezt én is mondhatnám dzsindzsikeeeeeeee? :D

https://www.youtube.com/watch?v=qqBG_HG4EYY&t=40s

szept. 4. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!