Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet hogy tényleg elvettem a...

Lehet hogy tényleg elvettem a sulykot az állásinterjún?

Figyelt kérdés

Voltam egy állásinterjún a mai napon, logisztikai beszerzésen.

Kamionok ki és beléptetése, milyen és mennyi árut hozott, excel táblázat kezelése, ha úgy van akkor segíteni targoncázni. Telefonon értekezni más cégekkel, email küldése és fogadása. Magyarul és Angolul.

1 műszak. Reggel 7-től- Délután 3-ig.

Havonta kaptam volna 400 ezer bruttót. Plusz 13-14 havi fizetést.

Én meg össze vesztem a HR-es csajjal, hogy ez az összeg még nettóba is kevés lenne. A HR-es azt mondta, hogy hagyjam el a helyiséget mert hívni fogja a biztonságiakat. Eleinte csak óvatosan és mosolygósan megmondtam, hogy ez az összeg kevés, későbbiekben már kicsit erőteljesebben mondtam, de Hr-es csaj is bunkó volt.

szept. 3. 16:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
A Dolgok, Amik Soha Meg Nem Történtek mai epizódjából...
szept. 3. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Szóval ahelyett, hogy megpróbáltad volna magad eladni, hogy 600+ fizetést érsz, bebizonyítottad, hogy a 400-at sem éred meg?
szept. 3. 16:33
 3/14 anonim ***** válasza:
29%

Mert szerinted ez a munka mennyit ér?

Excelbe felvezetsz adatokat, trécselsz a kamionosokkal, tagoncásokkal, meg megírsz 1-2 levelet. Az angolt hagyjuk, mert az alap, nem "fizetésemelő".

A targoncás, kamionos kolléga többet ér, mint ez a pozíció... Nem te intézed a vámot, papírügyeket, logisztikázod a kamionokat éppen hol vannak és merre legyenek 30-90-180 perc múlva.

Örülj, hogy többet ajánlottak erre, mint a garantált bérminimum...

szept. 3. 16:44
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Amennyiben a HR már a biztonsági szolgálatot hívta, egész biztosan elvetetted a sulykot és esélyed nincs a pozícióra. Mi több, valószínűleg cégen belül semmilyen pozícióra nem fognak már meghallgatni.
szept. 3. 16:52
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Igen, valószínű túllőttél a célon
szept. 3. 17:59
 6/14 anonim ***** válasza:
14%

Ha nincs semmilyen adókedvezményed, ez 266 nettó. Nevetséges...

Én is megmondtam volta nekik a magamét. És el kell menned állásinterjúra, hogy ezt megtudd, mert kiírva nyilván nincs..

szept. 3. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Betanított munkáért ennyi jár!
szept. 3. 18:18
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Hogy járna már ennyi? Adminisztrátorok, takarítok, raktárosok is keresnek nettó 350 körül.. és kétnyelvű a munka..
szept. 3. 18:28
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem a HR-es csaj tehet róla, hogy mennyi bért ajánl neked a cég!

Amúgy nem mindegy, hogy elvetetted-e a sulykot, ha amúgy se akarsz ott dolgozni ilyen kevés bérért?

szept. 3. 18:32
 10/14 anonim ***** válasza:
29%

Telefonkezelőt nem fogják beültetni targoncázni.

Az egy dolog, hogy az árut összetöröd de a kollégákat is.

szept. 3. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!