Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem tudom mit kellene tennem?...

Nem tudom mit kellene tennem? A jelenlegi munkahelyem egy igazi bolondok háza. Szeretném a történetem elmesélni, és várok minden kritikát javaslatot, mit kellene tennem.

Figyelt kérdés
Tavaly nagyon be sokaltam, tavasszal félig meddig felmondtam, majd miután a felső vezetés visszahívott, visszajöttem. Sajnos a körülmények nem javultak, sőt… Bizonyos kollégáim nem dolgoznak, így az állomány egy részén nagyobb a teher, ez májusra oda fajult, hogy az egyik srác miután 11 nap alatt 1 napot nem jött összesen (10-12 órás munkarendünk van) a terheléstől összeeset és meghalt, amit én végig néztem. Ha elmentem volna akkor valószínűleg azt mondták volna, hogy miattam halt meg mert felmondtam, így örülök, hogy maradtam mert így is nagyon ki készületem, de azt nem bírtam volna ki szerintem. Anyagi részen nagyon kevés a pénz 220-280 000 nettó havi 200-230 órára. Viszont ez a munka volt a gyerekkori álmom, mondjuk mostanában rémálom. Fogalmam sincs mit kellene lépnem, nem tudom elbírnám-e engedni, de így nem lehet élni muszáj mellette maszekolnom, hogy fent tudjam tartani magam, így viszont havi 1-2 nap szabadidőm van csak. A csapat dolgozó része szeret az jó klikk. Fogalmam sincs mit kellene tennem?

szept. 1. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 én is erre gondoltam, hogy itt már eleve lehetett valami lappangó komoly betegség ami előbb-utóbb előjött volna, és esetleg a kimerültség meg stressz csak meggyorsította :D Mert olyanról hallottam, hogy valaki alvás nélkül 2 napon át videojátékozott, aztán összeesett és meghal na de annak van alapja. Egy 10-12 órás munkarendben (a kérdező írta) azért hazajár az ember aludni meg enni meg ilyenek.
jan. 12. 08:53
 12/13 A kérdező kommentje:

A hirtelen szívmegállásnak nincsenek előjelei, ennél a kollégánál már a halála előtti napokban is látszott hogy nagyon fáradt, szívbetegsége is volt, amit a főnökség tudott mi nem. A társa akivel be volt osztva, az összes létező előírást megszegte, nem segített rajta. A vezetést az eset után csak az érdekelte hogy ez szép csendben elfelejtődjön.

A személyes érintettségem ott kezdődött, hogy engem küldtek a helyszínre azzal hogy rosszul lett, de semmi komoly. Amikor odaértem már az életért küzdöttek a mentősök. Mivel nem értettem az egész szituációt, megszereztem az esetről készült biztonsági kamera felvételét, ezért tudom pontosan mi történt.

A kérdésem a munkahely váltásra vonatkozott, van titoktartási kötelezettségem, szóval én itt ezzel ezt le szeretném zárni.

Azóta már nem dolgozom ott.

jan. 12. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:
oké, csak gondoltam tisztázzuk, hogy ilyen nincs hogy valaki abba hal bele hogy nehezek a munkakörülmények, hacsak nem egy orosz fogolytáborról beszélünk
jan. 12. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!