Nem tudom mit kellene tennem? A jelenlegi munkahelyem egy igazi bolondok háza. Szeretném a történetem elmesélni, és várok minden kritikát javaslatot, mit kellene tennem.
A hirtelen szívmegállásnak nincsenek előjelei, ennél a kollégánál már a halála előtti napokban is látszott hogy nagyon fáradt, szívbetegsége is volt, amit a főnökség tudott mi nem. A társa akivel be volt osztva, az összes létező előírást megszegte, nem segített rajta. A vezetést az eset után csak az érdekelte hogy ez szép csendben elfelejtődjön.
A személyes érintettségem ott kezdődött, hogy engem küldtek a helyszínre azzal hogy rosszul lett, de semmi komoly. Amikor odaértem már az életért küzdöttek a mentősök. Mivel nem értettem az egész szituációt, megszereztem az esetről készült biztonsági kamera felvételét, ezért tudom pontosan mi történt.
A kérdésem a munkahely váltásra vonatkozott, van titoktartási kötelezettségem, szóval én itt ezzel ezt le szeretném zárni.
Azóta már nem dolgozom ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!