Nem tudom mit kellene tennem? A jelenlegi munkahelyem egy igazi bolondok háza. Szeretném a történetem elmesélni, és várok minden kritikát javaslatot, mit kellene tennem.
Megmondani, hogy ez és ez a bajod,
kevés pénz (mennyivel lennél elégedett), túlterheltség, mit tudom én.
Kérdezd meg, hogy tudnak-e, akarnak-e ezen változtatni annak érdekében, hogy maradj, vagy felmondasz.
Hidd el, bátraké a szerencse. Aktívan keress másik munkát párhuzamosan ezzel, nyiss más felé is, szembe kell, hogy jöjjön egy sokkal jobb.Ha jól értem muszáj bírnod addig, hogy kapj fizetést.
Ha már frusztrál és ki vagy tőle, akkor váltani kell. Van élet az eddigi melódon túl is.
Nálunk is bolondok háza van. Egyesek dolgoznak mások helyett. Aztán úgy döntöttek, hogy rendezik a béreket. Mindenki érdeme szerint fog kapni. Hát az is annyit kapott, aki semmit sem csinált.
Ekkor mondtam meg a főnökömnek négyszemközt, hogy tegnapig voltam hülye. Innentől kezdve nem vagyok hajlandó senki helyett dolgozni, ő is kap fizetést valamiért. Hát azt a valamit csinálja meg ő. Azt is elmondtam, még az sem érdekel, ha soha nem kapok jutalmat többet, és nyugodtan kirúghat, ha akar, mert amit itthagyok, azt amúgy sem sajnálnám.
Azóta később megyek melóba, mint szoktam, korábban megyek haza, mint szoktam, és az ebédidőmet is bőven kihasználom, még olvasok is alatta, nem pedig bedobálom a számba a kaját és lenyelem. A stresszes időknek vége.
Ennek már 2 éve.
Egyébként amikor visszahívtak, akkor kihasználtad az alkupozíciódat, és magasabb bért kértél, vagy ugyanazokkal a feltételekkel vállaltad megint a szart, mint amit megelégeltél, és amiért eljöttél onnan?
Mert akkor nagy balek voltál.
"majd miután a felső vezetés visszahívott, visszajöttem"
Erre a rémálom helyre minimum a duplája fizetésért mentem volna vissza. Kivéve persze, ha valaki mazochista, és élvezi a napi 12 órás intenzív terhelést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!