Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik munkahelyet váltottak....

Akik munkahelyet váltottak. Ti hány hét/hónap után találtátok meg az új munkahelyetek?

Figyelt kérdés

aug. 26. 20:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Májusba lett meg a szakmám novemberre tudtam “normális” helyen elhelyezkedni. (Persze közbe dolgoztam) volt több lehetőség is csak mindenhol olyan fizetéseket ajánlottak, hogy inkább maradtam a régi helyen.
aug. 27. 07:09
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Friss diplomásként júniusban lett meg a papírom és szeptemberben kezdtem el dolgozni. Két ajánlatom volt összesen.
aug. 27. 07:54
 13/19 anonim ***** válasza:

2016. év elejéig még nagyon nehezen találtam, de úgyszólván csak gyenge másfél szakmám volt. Majd akkori helyen 2019-ben február végén felmondtam 2 hónap felmondási idővel, májustól június végéig voltam munkanélküli, új és szociális irányú szakmával kerestem. Igazából munkaügyi rohangálások és júniusi nyaralás után még jó lett volna pihenni, de már jönnöm kellett a munkahelyemre. :-) Akkor még volt bőven spórolásom, vígan elvoltam alig 2 hónap alatt. Most szerintem megint nehezebb lenne. Mivel nehezedni fog a munkám nem kívánt irányban, ezért gondolkodnék. Pedig a csapatot szeretem és a főnök sem tehet róla. Közben tanulnék is újra, úgyhogy kicsit nehéz ügy.

35/F

aug. 27. 09:34
 14/19 anonim ***** válasza:

A legutóbbi 3 váltásom (elmúlt 10 év) így zajlott:

1. Január végén kirúgtak, február közepén elkezdtem keresgélni, március közepén munkába álltam (de már 2 hete megvolt az offer)

2. Szeptember közepén elkezdtem keresgélni, október végén megvolt az új hely, decemberig a régi helyen dolgoztam, januárban kezdtem.

3. Február elején elkezdtem keresgélni, március közepére megvolt az offer, májusban kezdtem.

aug. 27. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:
7%
Vezető szoftverfejlesztőként nincs ilyen, hogy hetekig, hónapokig tart elhelyezkedni.
aug. 27. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
#15 de igen, top cegeknel jellemzoen tobb honap a felveteli folyamat.
aug. 27. 10:57
 17/19 anonim ***** válasza:
83%

15-ös a "vezető szoftverfejlesztő" önmagában semmit nem jelent, lehet valaki vezető szoftverfejlesztő valami falusi családi vállalkozásban meg a Google-nél is és teljesen eltér az elhelyezkedéshez szükséges idő a két esetben.

Az állításodnak max úgy van értelme, ha kiegészítjük azzal, hogy a te szinteden.

aug. 27. 11:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
pár nap
aug. 27. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

2,5 év....

Leléptem az előző helyemről.... 17 nap éjszaka, fizetés:140k (2019)

Aztán beütött a korona.....

szept. 12. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!