Gáz lenne elmenni és felmondani egy munkahelyen 2 hónap után, hogy tudom hogy úgy megyek oda hogy ha ha szólnak egy másik helyről átmegyek ?
Szállodaiparról van szó.
Felmondatam a jelenlegi munkahelyemen mert már nem éreztem jól magam tartottam egy hónap szünetet.
Van egy hely ami nagyon tetszik,de oda március-április környékén tudnék menni csak addig meg valami kellene értelemszerűen.
Van egy másik nívós szálloda ahova felvennenek de tudom hogy szívem szerint a másikba dolgoznék. Megeri így elmenni ezt kipróbálni, úgy hogy ha tudom hogy,úgyis atmennék a másik helyre ha szólnak?
Persze.
Még az is lehet, hogy megtetszik és maradni fogsz.
Nem gáz.
Volt amikor egy kis benzinkuton dolgoztam es szoltak egy masik helyrol hogy mehetek interjura. Ez futar munka lett volna de lemondtam az interjut mert epp akkor kezdtem a kuton.
Azt gondoltam hogy nem jo ha valtogatom a munkahelyeket pedig minimalbert kerestem es a masik tobbet fizetett volna. Bar kitudja hogy felvettek e volna.
Kesobb ismet elofordult hasonlo eset.
Azota viszont mashogy gondolkozok mert lattam hogy az emberek hogy valtogatjak a munkahelyeket. Vannak akik 2-3 napot dolgoznak csak egy cegnel es tobbet nem jonnek.
Lehet azert gondoltam en mashogy mert a szuleimnek mindig is hosszutavu munkahelyeik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!