31 éves vagyok és 4 év 9 hónap van összesen be dolgozva és nagyon sok munkahelyem volt Ezt a munkáltató mennyire nézi rossz szemmel ?
Figyelt kérdés
2024. febr. 12. 16:55
1/9 anonim válasza:
Van ahol rákérdeznek miért váltasz ilyen gyakran, de nem mindenhol szempont.
2/9 anonim válasza:
Normális helyre nem vesznek fel ilyen megbízhatatlan, 0 tapasztalattal rendelkező embert.
3/9 anonim válasza:
Kinek mennyi a sok? Mondjuk én nem vennék fel olyan embert, aki gyakran ugrál. Na meg 31 évesen kevés szerintem a 4-5 év. Hát ha még 10 munkahelyből jön össze. Esetleg azt tudod csinálni, hogy az önélterajzodban nem tüntetsz fel mindent, csak ami a megpályázott állás miatt fontos, vagy csak a hosszabbakat.
4/9 anonim válasza:
Mennyi az a nagyon sok munkahely?
A 3-6 hónapig tartó munkahelyeket ne írd bele. Ha beszélsz nyelvet, akkor írj bele 2-3 éves külföldi munkát az elejére. Nem tudják leellenőrizni.
5/9 anonim válasza:
Attól függ.
Ha pl. van három diplomád/szakmád és mellette dolgoztál időszakosan, akkor nem olyan gáz. Ha 8 általánossal ennyi az össz teljesítményed, akkor már problémásabb
6/9 anonim válasza:
Lőtéri kutyának sincs hozzá köze. A cég azt nézze, el tudod e végezni a munkádat inkább
7/9 anonim válasza:
Semmi közük hozzá évente kb 40 ezer cég szűnik meg és kb 36 ezer alakul. Majd ha az ország nem itt tart akkor senkinek se lesz 40 50 munkahelye!
8/9 anonim válasza:
Mellesleg azt is mondhatod hogy gyakran költöztél...
Ahhoz sincs semmi közük!
9/9 anonim válasza:
Vagy be is vallhatod, hogy alkalmatlan vagy mindenre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!