Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik munkahelyet váltottak....

Akik munkahelyet váltottak. Ti hány hét/hónap után találtátok meg az új munkahelyetek?

Figyelt kérdés

aug. 26. 20:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mitol szamitva hany het/honap utan? Nyilvan akkor mondtam fel az elozo helyen, amikor mar volt irasos ajanlatom a masik cegtol.
aug. 26. 20:48
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán volt egy év is onnantól kezdve, hogy elhatároztam a váltást. Volt olyan hely ahol már az interjú után hívtak, hogy mehetnék csak vicc volt az ajánlatuk. Volt ahol próbanapon derült ki, hogy nem is arra a pozícióra akarnak felvenni amire jelentkeztem. Volt olyan ahol minden klappolt volna csak be kellett látnom, hogy az már tényleg messze lenne a költözés akkor meg még nem volt opció az akkori párom miatt. Szóval volt vele macera.
aug. 26. 20:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Onnantól kezdve hogy jelentkeztem a kinézett helyre, kb három hónap, volt mire már ténylegesen elkezdtem ott dolgozni.

Ebbe nyilván minden benne volt, interjú, kiválasztás, felmondási idő. Hamarabb is kezdhettem volna az új helyen, de így jött ki a lépés.

aug. 26. 20:55
 4/19 anonim ***** válasza:
13%
2-3 nap.
aug. 26. 21:27
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
0 nap.
aug. 26. 21:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok, bár válogattam rendesen.
aug. 26. 21:36
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Átlagban 2-3 hét.
aug. 26. 21:51
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
6 és fél hónap. Válogattam.
aug. 27. 04:57
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Ugy galtottam h mar megvolt
aug. 27. 06:57
 10/19 anonim ***** válasza:
87%
7-11 hónap nem válogattam. Sehova nem vettek fel. De volt korábban olyan is hogy váratlanul kirúgtak, másnap már interjún voltam és fel is vettek.
aug. 27. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!