Székesfehérváron hol van szabad árufeltöltői pozíció?
Figyelt kérdés
Amelyik multikat eddig néztem ott nem volt szabad árufeltöltői pozíció Székesfehérváron.júl. 25. 03:42
2/9 A kérdező kommentje:
#1: Kihalásos alapon lehet bejutni. Hónapok óta nem volt kihírdetve árufeltöltői pozíció az Auchanba. A karrier.auchan.hu-n nincs most nyutott árufeltöltői pozíció a székesfehérvári telephelyre.
júl. 25. 18:47
4/9 anonim válasza:
Engem elkaptak az EFOTT-on, hogy mennyire nem találnak embert, és menjek hozzájuk dolgozni. Fel is mentem a honlapjukra, tele volt árufeltöltő meg raktárosi munkakörrel, igaz, a várost nem is néztem, mert nekem ez egyáltalán nem vág a profilomba.
5/9 anonim válasza:
Munkát nem így kell keresni... írni nekik, felhívni őket, odamenni és megmondani mit szeretnél.
Nem várni meg várni....
6/9 anonim válasza:
Miért akar bárki is árufeltöltő lenni? Ugye ez csak ideiglenes, amíg kitanulsz egy szakmát, vagy szerzel egy fasza diplomát?
7/9 A kérdező kommentje:
#6: Ez természetes. Az egyik barátom nem tudja ezt megérteni, hogy szakmatanuláshoz gyűjtök pénzt árufeltöltéssel.
okt. 26. 05:00
8/9 anonim válasza:
6-os egy ideális világban. A valóságban meg nem mindenkinek van 120-as iq-ja meg elhivatottsága, hogy orvos vagy mérnök legyen.
9/9 anonim válasza:
#8 Mérnök kb bárki lehet. Rohadt alacsony a színvonal.
De ami fontosabb, hogy nem is kell. Egy kőműves, burkoló, autószerelő még az orvosoknál is simán többet keresnek. Sőt már a klímások is. Egy minimális tőke kell, hogy tudjon az ember vállalkozni. Ennyi. De már alkalmazottként is egy kőműves, ács, hegesztő bőven megkeresi a mérnök, gazdász bért, sőt többet is.
Ma már ha jól akarsz keresni, akkor az egyetemet el kell kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!