Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kínai üzlet eladói pozíció...

Kínai üzlet eladói pozíció vidéken? Vélemênyek , tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Munkát keresek folyamat keresnek interjú ügyben,de eddig sajnos nem talàltam munkàt. Most viszont a lakhelyemtől pár percre van egy kínai àruhàz ahol eladót keresnek,és őszinte legyek tartok tőle ,hogy nem jelentenek be ilyen helyen. Légyszi adjatok tanácsot mit csináljak. Màs lehetőség hogy elmenjek takarítani mint szobalàny.
2024. jún. 14. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a takarító . Kínai semmiképp!
2024. jún. 14. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:

"és őszinte legyek tartok tőle ,hogy nem jelentenek be ilyen helyen. "

Ma már a NAV értesítést küld, ha a jogviszony bejelentésben történik valami változás. Tehát értesít mind arról, hogy bejelentett a munkáltató, hogy megváltoztatta a bejelentést (akár jogosan, akár nem), vagy kijelentett a munkáltató. Tehát viszonylag hamar információhoz jutsz ezzel kapcsolatban, és rögtön tudsz reagálni rá érdemben.

Erre például tökéletes az ügyfélkapu megléte.

2024. jún. 15. 05:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Valaha kínai étteremben dolgoztam, feketén minimálbér alatt kaptam. Mindent, értsd mindent! megcsináltattak velem, aminek köze nem volt az állítólagos munkakörömhöz. Pihenni se volt szabad, mindig kitaláltak valamit, a sarokban ültek és figyeltek egész nap.

Ruhaboltról is hallottam már rémtörténeteket, mondjuk a kínaiak se egyformák, egy ismerősöm kifejezetten szeretett ott dolgozni.

2024. jún. 15. 23:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom én 2 nő volt a pénztàrnàl de nem làttam hogy szét lettek volna dolgoztatva mondjuk a bejelentésük megvan vagy volt az más kérdés.
2024. jún. 16. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!