Nem utalja a fizetésem a cég, miután próbaidő alatt szó nélkül eljöttem. Így akkor ne is várjam?
Egy nagy multiról van szó, 2 hetet dolgoztam ott osszvissz. Hülyeséget csináltam tudom azzal, hogy csak úgy egyik nap nem mentem be és nem szóltam... Készültem aznap a munkába egyébként, nem így terveztem. De olyan helyzet adódott, hogy a párommal nagyon összevesztünk, már egy ideje érlelődött hogy szét megyünk, aznap reggel robbant ki a dolog. Én nála laktam, messze az otthonomtól, más megyében. Össze pakoltam és mondtam vigyen haza. Teljesen ki voltam bukva, azt se tudtam mit mondhatnék ha felhívom őket, szégyelltem is ezt a dolgot... Így inkább hagytam, nem szóltam, gondoltam kiléptetnek úgyis és ennyi. Pár nap múlva jött is a levél, hogy ez történt és hogy 5 munkanapon belül megkapom a járandóságom.
A papíron lévő dátum alapján már 10 munkanap eltelt és semmi.
Igazából ugye így nem adtam le a munkaruhát, belépő kártyát, de az mind az öltözői szekrényben ott van, nem hoztam el. És kétlem, hogy azok értéke 2 heti munkabérem lenne, ha esetleg ez a gond.
Akármennyire is hülyeséget csináltam és nem így kellett volna, szerintem ez akkor sem jogos ,se nem törvényes hogy emiatt nem kapom meg a fizetésem.
Mit gondoltok?
Vedd fel velük a kapcsolatot lehet kimaradt vmi.
Ha nagy múltú kifizetnek.
Hát ugye az adataim megvannak nekik, bankszámla számot is megadtam, mikor szerződést írtunk.
Még az is eszembe jutott, hogy aki utalta rosszul adta meg
Mazlista protokol iso szabvanyok
Annyira nem volt fontos neked hogy ide gyere picsogni
Meg eleve igy lelepni..
Hanyeves vagy?
Hogy jön ide az ISO szabvány amúgy?
Azért ne tegyünk már úgy, mintha a munkahelyek annyira korrektek lennének...
"Azért ne tegyünk már úgy, mintha a munkahelyek annyira korrektek lennének..."
Tudod én erre mindig azt szoktam mondani:
Az, hogy a munkáltató jogszerűtlenül jár el, nem hatalmaz fel arra, hogy én is úgy tegyek.
Ha én úgy jártam volna el a munkáltatómmal szemben annak idején, ahogy ő velem szemben, soha nem nyertem volna meg ellene a munkaügyi pert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!