Mennyi a nettó fizetésed és mivel foglalkozol? Kort, nemet is írhattok.
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 19:02
31/45 anonim válasza:
31. Ja, hát engem is kicsit irritálna, ha valaki beírná ide, hogy havi 30 milliót keres (ami simán előfordulhat, a nagyfőnököm pl simán keres ennyit). Arról már szó se essék, hogy a CEO kb. 80x annyit keres mint én. Egyszer beszáll mellém január 2-án a liftbe (a csapatában dolgoztam). Azt mondja "boldog új évet". Mondom "neked is!!" -- és közben tudtam, hogy csupán aznap megkeresi a következő 4 havi fizetésem, és szerdáig az egész éveset. :D Idegesítő volt.
32/45 anonim válasza:
Pontosan mi idegesítő?
Az én legnagyobb főnökeim is a sokszorosát keresik annak, amit én, plusz százmilliós osztalékot vesznek ki a cégből EGYENKÉNT.
Ezzel együtt viszont olyan döntéseket hoznak, olyan kockázatot vállalnak és olyan jelentésekhez adják a nevüket, hogy én a büdös életben SOHA nem vállalnék be ekkora felelősséget. Még akkor sem, ha amúgy meglenne a szükséges tudásom, de persze nincs.
33/45 anonim válasza:
32. Annyira azért nem idegesített fel, és persze jogos, hogy övé a felelősség, meg ő a cég arca, kommunikál stb. Ettől függetlenül szerintem azért egy 80-as szorzó talán túlzás. Nem portás vagyok én sem a cégnél, hanem nagyon magas szintű szakértő.
34/45 anonim válasza:
Én nem annyira értem, ha valaki 80szor annyit szeretne keresni mint most, miért nem megy el CEO-nak?
35/45 anonim válasza:
34. Én még a kisfőnököm szintjét se tudtam meglépni (kb havi 6-8 millió nettó fizu), sajnos megragadtam a 2.5 millión. 🥹 De egyébként most alul vagyok fizetve legalább 20-30%-kal.
37/45 anonim válasza:
13 & 14: Tanár ennyit sem szokott keresni, a fizum duplája!
38/45 anonim válasza:
720 eFt, adatelemző, bank, 47 év
39/45 anonim válasza:
3000 euró nettó persze Ausztriában szakácsként 50f
40/45 anonim válasza:
Lóvés, aki tuti nem hazudja az összeget (forrás: ő mondta), és rendre lepontozzák: "data scientist vagyok, és nem tudom összerakni fejben, miért nem hasznos a vergődésem"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!