Mennyi a nettó fizetésed és mivel foglalkozol? Kort, nemet is írhattok.
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 19:02
11/45 anonim válasza:
Nettó 530 ezer, irodai munka. 28N Viszont nekem ez nem elég, mivel albit is fizetek, így egyéb módon is keresek pénzt…azzal még 400 ezer körül szoktam havonta.
12/45 anonim válasza:
1.350.000 aneszteziológus és intenzív terápiás orvos, ez magábafoglalja az alap fizetést a havi 8 ügyeletet és az egyetemen is tartok órákat a végzősöknek ( negyedéves rezidens vagyok ) 30F
14/45 anonim válasza:
A tanárokat sokkal jobban meg kellene fizetni Magyaroszágon
16/45 A kérdező kommentje:
Puszta kíváncsiságból és hogy rangsoroljam magam:)
2024. jún. 12. 23:54
17/45 anonim válasza:
Autonóm, önvezető tengerbiológiai kutatásokhoz használt tengeralattjáró Fuzzy-logika alapú vezérlőegységét tervezem és fejlesztem egy nemzetközi mérnöki csapat tagjaként teljes home officeból nettó 2,7 - 2,9 millió körüli fizetésért EUR/HUF árfolyamtól függően.
18/45 anonim válasza:
Közszférában bérszámfejtés, mellette vállalkozásokat könyvelek és pályázatokkal foglalkozok, ingatlanok bérbeadása és alkalmi jelleggel rendezvény étkeztetés kiegészítő tev. kör vállalkozásban.
Nettó 800.000-1.050.000 Ft/hó. 43/F.
20/45 anonim válasza:
Nettó 375.000, 26F, pályakezdő autószerelő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!