Mennyi a nettó fizetésed és mivel foglalkozol? Kort, nemet is írhattok.
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 19:02
21/45 anonim válasza:
Data scientist (kb. programozó statisztikus), 2.4 millió nettó. Korábban stratégiai menedzser voltam kb. 3 millió nettóért.
22/45 anonim válasza:
350 átlagban. Műszerész szerűség vagyok (papíron igazából tök más a feladatom mint amit avalóásgban csinálok).
Fos gyár, egy műszak, nagyrészt ülök az irodában és filmezek/kockulok a gépen.
23/45 anonim válasza:
Szereldei szakmunkatárs
3 műszakban
nettó 550,000/hó + évi 1,5 millió bónusz + cafetéria
24/45 anonim válasza:
Megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le csak azért, mert többet keresek nála.
25/45 anonim válasza:
25
A gyakorim ez a módi. Ha valaki 5 forinttal többet keres nálad, az hazudik, és le kell pontozni.
26/45 anonim válasza:
Ja, a 24-es kommentem is lepontozta valaki pedig nem írtam benne semmi valótlant. Érdekes...
27/45 anonim válasza:
nettó 70-100 milliárd forint / hó gázszerelő 58F
28/45 anonim válasza:
Németországba dolgozom 25 vagyok és a nettóm 1570 euró ( de van zeitkontó a cégnél) jelenleg 21.000 euró van félretéve
29/45 anonim válasza:
27. De még mindig több zöldet kaptál, mint az én 22-es (szintén tök őszinte) válaszom. :)
30/45 anonim válasza:
30
Ment egy zöld :))
De irgumburgum, többet keresel, tuti hazudsz, buff buff. *irígy gyakoris hangok*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!