Mennyi a nettó fizetésed és mivel foglalkozol? Kort, nemet is írhattok.
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 19:02
1/45 anonim válasza:
1 millió nettó. Szoftverfejlesztő. 35. Férfi.
2/45 anonim válasza:
Építőipar, irodai munka, beosztott vagyok. 620-at kapok + céges kocsi + 2 tank benzinpénz magán célra.
4/45 anonim válasza:
Mekiben dolgozok 8 órásként. 330 ezer ft-ot keresek nappalosként (azaz nem maradok este 6-ig sem, amikortól 30%-kal több az órabér). De ez 25 év alatti kedvezménnyel, anélkül olyan 270 körül.
22/l
6/45 anonim válasza:
Csomagoló. Nettó 296.000-340.000
3 műszak. De munka is van rendesen. Ahogy látom mások is kb ennyiket keresnek fizikai melóban. Ezek a pénzek már kb. Ilyen semmik... Ha nagy lábon élnék akkor kb 3 hétbe telne mindet felélni.
7/45 anonim válasza:
A 75%-os válaszolónak mi baja van, hogy kivétel nélkül mindenkit lepontoz? :))
Én amúgy 510-et keresek SzJA kedvezménnyel (anélkül 420 körül lennék) + ilyen-olyan bónuszok, juttatások. Pénzügyi tanácsadáson dolgozom.
23N
8/45 anonim válasza:
Nettó 430.000 meg 25 ezer Szép kártya. 27/l vagyok, multinál irodai munkát végzek
9/45 anonim válasza:
420 Raktári munka egy energetikai cégnél. 43F
10/45 anonim válasza:
354, raktár, 8-16 & 10-18 a műszakok. Kerestem ennél jobban is máshol, de itt nem szakadok meg, jó a társaság, azt csinálunk amit akarunk csak a munka legyen kész, saját lakásom van szóval igazából ennyiből is vígan élek, félre tudok rakni, jut szórakozásra, nyaralásra egyebekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!