Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tapasztalatot hazudni az...

Tapasztalatot hazudni az önéletrajzban?

Figyelt kérdés

Dolgoztam külföldön egy ismerősömön keresztűl, ahol 1-2 projekten ember hiány volt így pont jól jöttem. Viszont nem voltam bejelentve. A projekt befejeződött így már nem kell nekik a plusz munkaerő. Ugyhogy elkezdtem itthon munkát keresni, viszont mindenhol tapasztalatot kérnek. És azon gondolkoztam hogy ezt az időszakot feltüntetem a tapasztalatnál, a probléma csak az hogy papíron sosem dolgoztam a cégnél, viszont a tudásomról nem hazudnák, amit leírok hogy eltudom végezni az tényleg úgy is van.

A kérdés az lenne, hogy szerintetek mekkora esély van hogy egy külföldi(nem eu s) cégben utánam kérdeznek?

ma 15:15
 1/2 BeefEater ***** válasza:
87%

Akkor nem tapasztalatot hazudsz, hanem munkaviszonyt.

Azt mondanám, hogy viszonylag kicsi, már csak a nyelvi akadályok miatt is. Ha meg mégis kell referencia, akit felhívhatnak, add meg az ismerősöd, aki beszervezett.

Ha nem lenne tapasztalatod, az könnyen kiderülne, de szerintem ha amúgy szakmailag rendben vagy, akkor nem hiszem, hogy túlzásba fogják vinni.

ma 15:22
 2/2 anonim ***** válasza:
72%
Írj... szakmai gyakorlatot vagy szakmai önkénteskedést!
ma 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!