Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állást keresek, elakadtam, ha...

Állást keresek, elakadtam, ha olyan helyre jelentkeznék, amihez nincs végzettségem, se tapasztalatom, és ne rostáljanak ki, ahhoz beleírjak-e valami hasonló szöveget?

Figyelt kérdés
A lényege ez lenne: Igaz, hogy nincs tapasztalatom/végzettségem/ a pl. irodatakarításban/kereskedelemben, ennek ellenére szívesen dolgoznék önöknél ebben a munkakörben. Könnyen és gyorsan tanulok, önállóan és csapatban is örömmel dolgozom, célom egy hosszú távú munkahely.

ma 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Erre a kérdésre például pont teljesen alkalmas a chatgpt.
ma 10:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Nincs chatgpt-ém, és valós tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nem egy álomvilági válaszra.
ma 11:01
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Felvenni oda fignak, ahova alkalmasbvllĺĺll vagy.
ma 11:02
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Ok, sok sikert.
ma 11:03
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Küldd át privátban az önéletrajzod, személyes adatok nélkül, átnézem neked és megmondom, mit változtass rajta!
ma 11:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem változtatni kell rajta, hanem arra gondoltam, hogy a tetején vagy a bal oldali részben írjak-e pár sort, ha pl. megpályázom egy takarítónői állást, de sosem volt ilyen munkám, mivel olyan tapasztalataim vannak, mint pénzügyi ügyintéző vagy pedagógiai asszisztens. Az a pár gondolat azt volna hívatott tudatni azzal, aki olvassa, hogy nem probléma ez a munka se, és azért pályáztam meg, mert komolyan gondolom.
ma 11:39
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha pénzügyi ügyintézői meg pedagógiai asszisztensi tapasztalatod van, nem fognak felvenni takarítani, mert túlképzett vagy és tudják, hogy nem onnan akarsz nyugdijba menni
ma 11:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Eddig leginkább adminisztratív munkákra pályáztam, itt szerintem a korom miatt már be se hívnak, másodsorban könnyű fizikaira, ebben még látnék potenciált, de egyik se jött be és teljesen elkeseredtem. A lényeg, jó volna valami munkahely, de kb. mindegy mi.
ma 12:04
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha takarítás az irány, akkor miért nem egyéni vállalkozóként csinálod, minimális költséggel tudsz vállalkozást nyitni, és sokan keresnek takarítót magánházakhoz vagy társasházakba? Ha megbízható vagy, és kis szájról-szájra marketinget kezdesz, akkor simán lesz ügyfeled ill. kezdetben dolgozhatsz pl a rendi.hu-n vagy valami hasonlón keresztül is
ma 12:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Azért a semmire se lehet vállalkozást csinálni, mert az adókat, járulékokat be kell fizetni, kellene egy akkora ügyfélkör, ami kitermeli, de így a 0-ról, ismeretlenül, referencia nélkül szerinted ki bízná rám a lakását? Ehhez is előbb valaki mellett el kellene kezdeni dolgozni, hogy gyakorlata legyen az embernek, megismerjem leendő ügyfeleket, stb. Inkább irodatakarításra gondoltam cégekhez jelentkezni, ott esetleg több esély lenne később más munkakörbe átkerülni.
ma 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!