Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állást keresek, elakadtam, ha...

Állást keresek, elakadtam, ha olyan helyre jelentkeznék, amihez nincs végzettségem, se tapasztalatom, és ne rostáljanak ki, ahhoz beleírjak-e valami hasonló szöveget?

Figyelt kérdés
A lényege ez lenne: Igaz, hogy nincs tapasztalatom/végzettségem/ a pl. irodatakarításban/kereskedelemben, ennek ellenére szívesen dolgoznék önöknél ebben a munkakörben. Könnyen és gyorsan tanulok, önállóan és csapatban is örömmel dolgozom, célom egy hosszú távú munkahely.

ma 10:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezért írtam, hogy a rendi.hu-n lehetne kezdeni
ma 12:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezt az oldalt, Győr és még Budapest is messze van innen. Azért köszi.

Esetleg arra gondoltam, ha az iskolában, ahol dolgoztam, kiveszem az asszisztenst, és beírom helyette, hogy takarítottam, akkor ott meglesz papíron a tapasztalat.

ma 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
Senki nem olvassa el a rizsát az önéletrajzodba, a motivációs levél meg alapból a kukába van forwardolva. Sok száz ember küld jelentkezést egy egy pozícióra, azokat felviszik egy adatbázisba azt kiszűrik az embereket abból.
ma 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!