Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik sokáig nem találtatok...

Akik sokáig nem találtatok munkát, végül mi lett veletek?

Figyelt kérdés
Én október óta keresel rendszergazdai munkát, még pályakezdő vagyok. Ti akik sokáig nem találtatok munkát, mi lett veletek?

2024. jan. 22. 13:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
*tücsökciripelés a temetőben*
2024. jan. 22. 13:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Az jó munka
2024. jan. 22. 13:37
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Én végül lecsúszott alkoholista lettem. De ehhez 20 év kellett. Mondjuk csak az első évben kerestem melót:)
2024. jan. 22. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Mi számít soknak? Pályakezdőként én is munkanélküliként indítottam viszont kezemben volt egy repjegy Hollandiába, ott lapátoltam a sz*rt néhány hónapig. Utána jött bő fél év valódi állástalanság. Eleninte itthon, később (immáron budapesti lakcímmel) Budapesten kerestem állást ahol 1 hónap alatt találtam. Mindvégig otthon tanultam, sportoltam, interjúzgattam. Igenám, de ami miatt fölvettek volna (nyelvtudás), az nem volt nekik elég. 1 hónap intenzív nyelvtanulás, újabb interjú, rá 2-3 nappal kezdhettem is.

Sajnos a többi ilyen húzásom nem sikerült túl fényesen, általában egy Nagy Ötlet miatt eljöttem helyekről és legtöbbször rosszabb helyen folytattam mint ahonnan eljöttem.

10 év után tavaly ősszel ismét volt egy sikeresebb kényszerszünetem (kirúgtak), akkor is leginkább tanulásra, sportolásra fordítottam az időt, meg interjúzásra. Vállaltam idénymunkákat is, igényeltem segélyt is, és voltak tartalékaim is, így ki tudtam bekkelni az első értelmes lehetőségig, ahol most is vagyok.

2024. jan. 22. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Én éhenhaltam.
2024. jan. 22. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Elmentem képzésre aztán lett munkám.
2024. jan. 22. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
En elnentem programozo kepzesre, most contractorkent evi 120K USD-t szamlazok.
2024. jan. 22. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Elmentem mást dolgozni. Mérnökinfot végeztem és egyszerűen az a szöveg hogy mennyire keresett egy nettó hülyeség. Nem volt semmi. Kb 100 helyre adtam önéletrajzot abból 1 helyről hivtak fel, ahol minimalbért adtak volna :D. Szóval hagytam az egészet a francba 1 éves allaskereses után. Persze lehetett volna megoldás hogyha az ország másik felébe költözök vagy külföldre de az sajnos nem volt opció akkor. Szóval más területre mentem el dolgozni és nem bántam meg.
2024. jan. 23. 07:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Jelentkeztem az Alpokba recepciósnak. Bízom benne, hátha összejön. Nem fogok még itt évekig munka nélkül tengődni.
2024. jan. 23. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:
2012-ben 5 hónapig nem találtam munkát, majd beiratkoztam főiskolára, és úgy el tudtam menni diákmelózni, abból a pénzből mentem ki Angliába, azóta is itt vagyok.
2024. jan. 24. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!