Akik sokáig nem találtatok munkát, végül mi lett veletek?
Mi számít soknak? Pályakezdőként én is munkanélküliként indítottam viszont kezemben volt egy repjegy Hollandiába, ott lapátoltam a sz*rt néhány hónapig. Utána jött bő fél év valódi állástalanság. Eleninte itthon, később (immáron budapesti lakcímmel) Budapesten kerestem állást ahol 1 hónap alatt találtam. Mindvégig otthon tanultam, sportoltam, interjúzgattam. Igenám, de ami miatt fölvettek volna (nyelvtudás), az nem volt nekik elég. 1 hónap intenzív nyelvtanulás, újabb interjú, rá 2-3 nappal kezdhettem is.
Sajnos a többi ilyen húzásom nem sikerült túl fényesen, általában egy Nagy Ötlet miatt eljöttem helyekről és legtöbbször rosszabb helyen folytattam mint ahonnan eljöttem.
10 év után tavaly ősszel ismét volt egy sikeresebb kényszerszünetem (kirúgtak), akkor is leginkább tanulásra, sportolásra fordítottam az időt, meg interjúzásra. Vállaltam idénymunkákat is, igényeltem segélyt is, és voltak tartalékaim is, így ki tudtam bekkelni az első értelmes lehetőségig, ahol most is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!