Történt már veletek olyan, hogy pl vásároltatok vagy találtatok egy hdd-t, pendrive-ot stb, és volt rajta valamilyen furcsa, bizarr, vicces vagy éppen személyes adat az előző tulajtól?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen jellegű adat volt az?2023. jún. 27. 18:43
2/9 anonim válasza:
"..vásároltatok.."
Nem veszem más szemetét, kösz.
"..találtatok.."
Lopni sem szoktam.
3/9 anonim válasza:
Normálisabb üzletben ezeket wipe-olják, esélyed sincs találni rajta bármit. Ahol lehet találni, onnan nem vásárolnék.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 A vásároltatokat úgy értettem, hogy pl használtan hozzá nem értőtől.
2023. jún. 27. 19:22
5/9 anonim válasza:
Egy 2 TBos, Németországból hozz külső merevlemezt vásároltam a piacról és rajta volt az előző tulaj diplomamunkája.
6/9 Thunderfairy válasza:
Csak tiszta új és bontatlan terméket veszünk. Nem kell hogy valami ártalmas dolog legyen rajta és szépen tönkretegye a gépemet. ENNYI.
7/9 anonim válasza:
Én nyomtatót vettem 10+ éve, volt benne merevlemez, a móri közjegyző egy halom munkája benne volt, hivatalos és személyes másra nem tartozo adatok. Simán letöröltem, nincs jogom mások anyagaival visszaélni.
8/9 Hintalow válasza:
Nope, adattárolóból nem veszek használtat, annyival nem igazán árulják olcsóbban magánemberek, hogy megérje a kockázatot.
9/9 anonim válasza:
Igen. Pár éve vettem egy gépet, és az ODD-ben maradt a srác ballagási DVD-je 😃 lementettem és elküldtem neki felhőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!