Neketek milyen tapasztalataitok vannak a nemetorszagbol behozatott autokkal kapcsolatban? Nem legendakra vagyok kivancsi hanem szemelyes tapasztalatokra, hogy milyen allapotuakat hozattatok be, hogy vasaroltatok meg es hogy azota hogy teljesit ?
Az enyémmel semmi baj nincs. 12 éves. Olyan dolgok vannak rajta amit csináltatni kell, mint bármely másik magyar autónál. Most pl fékcsere, kipufogó csere, de a klíma is szarakszik. Semmi rejtett dolog nem volt.
Hogy a km óra mutató mennyire mondd igazat, azt nem tudom, de őszintén nem is érdekel. Megy és kész.
4
Arról, hogy magyar kereskedő milyet hoz be, vagy te milyeneket láttál, a németek nem tehetnek. Ők pont hogy megbecsülik az autójukat, 150.000 km-nél pedig veszik az újat, mert telik nekik rá, nekik nem szükséges se tekergetni se kamuzni róla, az a magyar kereskedők, átvevők reszortja.
#7 De behozatalra 10-ből 9-szer az olcsó hulladékok kerülnek.
Gondold végig azt, amit #3 írt. A behozatal sok extra költséggel jár, szóval ahhoz, hogy megérje behozni, ahhoz nagyon olcsón kell autót találni odakint. Na és szerinted milyen állapotú a nagyon olcsó autó?
Ez alól kivétel a ritka autók, amit nem az ára miatt vesznek külföldön, hanem mert itthon nincs, de ez ritka, ez az a 10-ből 1. A többi 9 meg hulladék.
#9 Azokra ugyanaz vonatkozik. Tudod te milyen drága a trélerezés ekkora távra? Szóval ugyanott vagyunk: ha a trélerezés költségét figyelembe véve is megéri behozni az autót, akkor vagy egy ritka autóról beszélünk, ahol nem számít a pénz, vagy pedig (10-ből 9-szer) nagyon olcsó az autó, ennek meg nyilván oka van.
Nekem is német autóm van amúgy, kereskedőtől. De amúgy meg autószerelő vagyok és "jópár" behozott autóval találkoztam már, ennek fényében írom a tapasztalatomat. És a tapasztalatomból adódóan hidd el, hogy a sajátom vásárlásánál én sem vettem félvállról az átnézést. Egy olasznál pl. nem lettem volna ennyire alapos, mert azok alig-alig szoktak rohadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!