Külföldről (Nèmetorszàgbòl) szeretnèk autot behozni. Vèlemènyek? Tapasztalatok, költsègek èrdekelnek
Hali szeretnék behozni egy e46 os benzines bmwt.
Milyen költsègekkel jàr ez?
Tudom hogy van reg adò,átiràs,p rendszàm amivel behozom de azon kivül?
Ha viszem kpm-re és van rajta müszaki akkor mennyit kell fizetnem?
Megértem mit mondasz de egy e46 os kint 1000-1500 euro megveszed lepapirozod kb akkor van 600 ba itthon néztem egyet 800 ezerért azis egy zsák fos volt.
A másik felhivtam egy p rendszàmmal foglalkozò céget és azt mondták nem kötózködnènek ha azzal akarnàm haza hozni elvileg nekik èrteni kéne a témához vagy nem?
"Megértem mit mondasz de egy e46 os kint 1000-1500 euro megveszed "
Te tényleg ennyire madár vagy?!?mit gondolsz a kinti 1000euros E46 mikyen allapotban lesz?!
"A másik felhivtam egy p rendszàmmal foglalkozò céget és azt mondták nem kötózködnènek ha azzal akarnàm haza hozni "
Nyilvan ezt mondtak,hogy semmi baj nem lenne belőle,hiszen nekik csak annyi a lényeg hogy béreld tőlük a rendszámot.....adjad a pénzt....most az higy teged esetleg halálra büntetnek miatta,mert nem szabalyosan hasznalod az őt mit érdekli!A masik valaszolo meg mar leirta higy még orszagon belül sem szabalyos a dolog az osztrakok meg egyenesen vadasznak a P rendszámra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!