Személyszállítás Németországba. Tapasztalatok utasként?
Ismerösöm utazik évente párszor ilyen kisbusszal, a (vidéki) háza elött veszik fel és a célnál (lakás elött) száll ki.
Idöben kell jelentkezni, akkor könnyebben megszervezik a háztól-házig utaztatást, mert nekik az a jobb, ha a lehetö legkevesebb kerülöt kell tenni, miközben minden utast a lehetö legjobban szállítanak.
Régebben mindíg kisbusszal jöttem ki amíg nem volt autóm. Hát én úgy vagyok vele h attól függ hogy nézed. Ha ugy h más lehetőség nincs akkor a célnak megfelel és mondhatni nagyon jó. De igy h már van autóm visszagondolva nem volt valami fantasztikus. Volt hogy 7embert szedtünk össze magyarország külömböző részein és németország külömböző részein kiraktuk őket. Otthon én voltam az első utas németbe meg az utolsó 22órát utaztam (amit most autóval megteszek 12óra alatt) de akkor az volt a jó :)
A dohányzás is nehéz téma ha valaki sokat cigizik. Nem lehet megállni félóránként. Pisilés: 9embernek 9más alkalomkor kell. Alvás: kényelmetlen ülések, beszélgető emberek. "telekocsizene":uccuccuccucc 0-24 xD
Stbstb..
De nefoglalkozz semmivel csk h már csk pár óra és ott vagy és jobb mit biciklivel :)
Köszönöm a válaszokat! Sajnos csak ilyen formában tudom megoldani az utazást...
Hála az égnek nem cigizek szval nálam ennyivel "könnyebb".
Nekem az idös - közel 80 éves - anyukám utazott/utazik többször is így, és nem volt semmi problémája, elfáradt, de sokkal kevésbé, mint amikor elötte vonattal jött. Idöben inkább kevesebb volt az út, nem volt átszállás - a vonatnál 4-szer kellett átszállnia -, nem kellett félni attól, hogy valaki kirabolja idös és törékeny nö létére, és kevesebbet is fizetett így.
AZ egyetlen kényelmesebb megoldás a saját autó, de ott meg vezetni és koncentrálni kell egész idö alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!