Pénzügy és számvitel szakon végzett hallgatók! Mi lett veletek miután elvégeztétek a szakot? Hamar találtatok munkát?
további kérdéseim: Mennyi volt a kezdő fizetésetek?
Dolgoztatok az egyetem mellett (akár gyakornokként is)?
Melyik tárgyakból nem voltatok jók az egyetemen?
Melyik egyetemre jártatok?
Szerettétek?
Minden vizsga sikerült elsőre?
Nem bántátok meg a szak elvégzését?
Államilag támogatott vagy önköltséges formában tanultatok?
Nagyon kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban, én is pénzügy és számvitel szakos hallgató vagyok..és érdekelnek a lehetőségek mások szemszögéből
Köszönöm a válaszokat!
- Nem dolgoztam a szakhoz kapcsolódó munkát a diplomám kézhez kapása után, teljesen más mesterszakra mentem és pályát váltottam.
- Igen, dolgoztam gyakornokként. Sajnos csak a képzés vége fele, és ekkor győződtem meg róla, hogy én nem akarok ezen a területen dolgozni.
- A számvitel ment talán a legnehezebben, de alapvetően jól tanultam, ösztöndíjat is kaptam szinte minden félévben, ezért is bánom, hogy nem mentem valami komolyabb szakra inkább.
- Corvinusra jártam
- Az egyetemet vagy a szakot? Az egyetemet so-so, lehetett volna jobb, de rosszabb is, voltak jó tanárok meg rosszak is, voltak rendes évfolyamtársak, meg olyanok is akiket nem csipáztam. A szakról fokozatosan derült ki számomra, hogy mégsem lesz ez annyira nekem való, csak akkor már annyit elvégeztem belőle, hogy kár lett volna abbahagyni, inkább végignyomtam.
- nem sikerült minden vizsgám elsőre
- de, megbántam, ha egy dolgot üzenhetnék a végzős gimnazista önmagamnak, akkor az az lenne, hogy alkalmazott közgazdaságtanra jelentkezzen inkább
- államin tanultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!