Számotokra mennyit számít a munkakörnyezet munkahelyválasztás során?
Figyelt kérdés
Ha több munkahely között választhattok hasonló munkakörrel akkor sokat számít nektek, hogy mennyire tiszta vagy modern az adott iroda? Eddig elég modern irodában dolgoztam és nem tudom mennyire lenne lelombozó egy kevésbé modern környezet.2023. dec. 29. 19:35
11/12 anonim válasza:
Eleve csak top multikhoz megyek dolgozni, és eleve csak heti min. 4 nap home office-ba, azt a heti egy napot meg kibírom bármilyen irodában, azért a multik hoznak egy jó szintet. A mostani irodám az épület legrosszabb szárnyában van a földszinten. Kilátás nulla, az egész depresszív, de lesza@rom, úgyis csak heti 1 napot vagyok bent, az is olyan nap, hogy 10-re bemegyek és 4-kor lelécelek.
12/12 anonim válasza:
Ha aközött kellene választanom, hogy egy külvárosi modern környezet vagy a Budai vár nyilván az utóbbit választanám, ha az nem modern akkoris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!