Számotokra mennyit számít a munkakörnyezet
munkahelyválasztás során?
Figyelt kérdés
Ha több munkahely között választhattok hasonló munkakörrel akkor sokat számít nektek, hogy mennyire tiszta vagy modern az adott iroda? Eddig elég modern irodában dolgoztam és nem tudom mennyire lenne lelombozó egy kevésbé modern környezet.
Nekem nem nagyon számít. A férjemnek nagyon. Pontosan tudom, hogy fel fog mondani pár hónapon belül, ha nem kap ablak melletti helyet.
2023. dec. 29. 19:56
2/12 anonim válasza:
Én eleve csak olyan helyekre pályázok, ahol hibrid munkavégzés van.Vagyis, a hét egy részét otthon töltöd, onnan dolgozol, a másik részét bent.
Nekem csak annyi számít,hogy lehessen autóval parkolni, a cég biztosítson parkolóhelyet.Illetve, legyen nyáron klíma, télen fűtés.
De, az,hogy milyen márkájú a bútor bent meg milyen színű a szőnyeg, az nekem nem fontos.
2023. dec. 29. 20:32
3/12 anonim válasza:
Kb semennyire
2023. dec. 29. 20:35
4/12 anonim válasza:
Nekem eléggé számít. Végül is többet vagyok az irodában, mint otthon. Nem mindegy, hogy mit nézegetek egész nap.
2023. dec. 29. 20:40
5/12 anonim válasza:
Már egy ideje csak homeoffice meló jöhet nálam szóba.
2023. dec. 29. 20:51
6/12 anonim válasza:
Mivel minden ertelmes munkakorben full home office van, igy teljesen erdektelen az is, hogy egyaltalan hol van a ceg irodaja.
2023. dec. 29. 21:00
7/12 anonim válasza:
A kinézete kevésbé, de a munkakörnyezet annál inkább. Azaz nem a legolcsóbb irodai forgószéket veszik meg, van legalább 2 rendes monitor, az asztal állítható és társai.
Szerintem ezek fontosak ahhoz hogy órákon át tudjál ülni és dolgozni.
2023. dec. 29. 21:24
8/12 anonim válasza:
Nekem számít. Dolgoztam már lakásban működő irodában is meg full modern irodaházban is, és számomra az utóbbi minden szempontból motiválóbb.
2023. dec. 29. 21:54
9/12 anonim válasza:
Számomra rengeteg számít, méghozzá az, hogy a munkakörnyezet a saját nappalimban vagy szobámban legyen (teljes home office lehetőség), onnantól kezdve a székház lehet egy csillivilli Duna menti luxus irodaház vagy egy ganajdomb teljesen lesz@rom, nem fogok bejárni.
2023. dec. 29. 23:40
10/12 anonim válasza:
Én dolgoztam olyan helyen, ahol a plafonon keresztül hullott le a por a padlásról, ha éppen fent rohangáltak az egerek. Egy régi parasztházat rendeztek be irodának, ami fagerendás áthidalóval rendelkezett. Jókat röhögtünk sok mindenen, de állítom, se előtte, se utána nem volt olyan jó munkahelyem, mint az. Imádtam bejárni dolgozni, nyilván nem a lehulló por miatt.
Most csilivili helyen vagyok, de a legtöbbször alig várom a hétvégéket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!