Cnc gépkezelőként mi volt az a legrosszabb munkakörnyezet amire már azt mondtátok hogy na ez már nem fér bele!?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen műanyagozó üzemet elkezdték összevonni a forgácsoló résszel. Van olyan cnc eszterga ami több száz fokon üzemelő kemence mellé raktak. Jelenleg munkát keresek, ez már nálam sok. Én nem erre szerződtem.2023. jún. 11. 16:27
1/9 anonim válasza:
majd ha lesz időm talán még sajnállak is.
Menj péknek! Ja ott is meleg van...
Akkor menj politikusnak! Ha ennyire jól tudsz sírni, még ki sem fogsz lógni közülük!
2/9 anonim válasza:
Nyilván nem ezért tanultál hogy kubikolj a tűző napon. Mérlegelned kéne.
3/9 anonim válasza:
Ha ez tényleg igaz, akkor sok esze lehet az ottani vezetőségnek is. Egy CNC gépnek nagyon jót tesz, ha van mellette egy forró kemence, meg a század miliméteres tűreseket is jól lehet tartani (főleg alun, rézen) mikor 50 fok lesz a műhelyben.
4/9 A kérdező kommentje:
Egyes! A politikusok nem sírnak, hanem hazudnak!
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni inkább maradj csendben! Amúgy 35-40 fok van most ott ahol én dolgozok. Lehet ez neked kevés, gyere ide dolgozni! Ha az én gépem mellett is beindul a “buli” élvezheted a 45 fokot is!
2023. jún. 11. 18:38
5/9 anonim válasza:
Nálam az igénytelen ganédomb trógerség verte ki a biztosítékot, ócskavas fospumpa gépből ömlik a gépből az olaj, hűtőfolyadék, keveredik a forgáccsal, mindez folyik ki a földre is, szanaszét hordva mindenfelé, keveredik a papírhulladékkal, kajamaradékkal, és ilyen környezetben dolgozzon az ember.
6/9 anonim válasza:
Én ezt nem tudom elképzelni, hogy valaki ilyet tenne. Azért berakni egy CNC-t egy meleg környezetbe. Hát. Ott azért van baj. De az egész annyira életszerűtlen, hogy ezt azért nehezen hiszem el.
7/9 A kérdező kommentje:
Hatos! Hihetetlenül hangzik, de sajnos igaz. Kinőttük az épületet, az összezsúfolás lett a megoldás…
2023. jún. 11. 22:02
8/9 anonim válasza:
Én nuni vagyok, nekem a 3 műszakozás miatt lett elegem
9/9 anonim válasza:
#5 írd már meg priviben, melyik volt ez a cég! volna egy tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!